Кожне майно, рухоме чи нерухоме, має свою вартість. Є випадки, коли знати ціну об’єкту вкрай необхідно. Виключенням не являється й оцінка автомобіля. Без такої важливої складової неможливо провести, наприклад, такі операції як купівля або ж продаж машини. Ці дані потрібні при страхуванні транспорту, передачі його під заставу (наприклад, банку або кредитній автоломбарду), у випадках орендування, після ДТП, щоб точно оцінити збитки для інформування суду, та таке інше.

Свої послуги з експертної оцінки вартості різних видів техніки пропонує «Альянс-Укрексперт». Досвідчені фахівці швидко (від однієї години) проведуть належні процедури та складуть потрібний звіт. Щоб замовлення було виконане максимально точно та у стислий період, клієнт повинен надати відповідний пакет документів, які вказують на стан авто, його технічні характеристики, найменування моделі, так далі. Їх повний перелік можна знайти на сайті компанії.

Платня за виконане завдання залежить від його складності та часу, за який клієнт хотів би отримати відповідь. З орієнтовними цінами та приблизними термінами можна ознайомитися також на офіційному веб-ресурсі фірми. На даному порталі є можливість дізнатися більш детальну інформацію з інших питань, ознайомитись із відгуками клієнтів, щоб утвердитися в правильному виборі компанії для експертної оцінки.

При необхідності попередню консультацію нададуть компетентні співробітники фірми. Така послуга безкоштовна та доступна у найзручнішому для замовника форматі. Адреса головного та решти офісів, а також усі контактні дані, що необхідні для здійснення зв’язку розміщено у відповідному розділі сайту.

Виконання операцій можливе у всіх регіонах країни, а не лише у центральній її частині. Тільки довіривши роботу професіоналам, провадити експертну оцінку можна швидко та якісно.