Вирощування великої рогатої худоби є дуже відповідальною та клопіткою справою. Щоб отримувати чисті і корисні продукти харчування, необхідно поєднувати багато важливих критеріїв. Це не тільки правильне харчування, утримання, але і годування тварин. Підвищувати продуктивність великої рогатої худоби можна і потрібно без використання антибіотиків, використовуючи інноваційні технології, виконуючи всі фізіологічні умови, необхідні для комфорту та утримання тварин. Компанія «Бізарт» більше десяти років займається розробкою і впровадженням передових технологій в аграрний та сільськогосподарський напрямок.

Різноманітність добавок для тварин

Скориставшись інтернет-ресурсом https://bizart.com.ua/category/products-uk/premiksi, можна ознайомитися зі спеціальними преміксами для корму різних категорій тварин. Це вітамінні добавки для молочних корів в фазі раздоя, для сухостійних корів і телят від самого народження, до п'ятнадцятимісячного віку. Для молодняку розроблені збалансовані вітамінно-мінеральні добавки, які сприяють швидкому зростанню і розвитку молодих тварин. До їх складу входять хілатні з'єднання, різні енергетичні продукти, а також спеціальні гепатопротектори.

Особливості годування дорослих корів

Для кожної тварини можна розробити індивідуальний розрахунок, зроблений на основі ретельного аналізу корму і фізичного стану теляти. Для молочних корів розроблений премікс з найбільш оптимальним рівнем мінералів та інших важливих компонентів, який допоможе відновити організм тварини після отелення, щоб максимально швидко раздоїти корову і отримати велику продуктивність. Тварині обов'язково необхідні такі вітаміни, як D, А та Е, а також селен і кальцій.

Комплекс сервісних послуг

Компанія «Бізарт» комплексно надає спеціалізовані послуги і пропонує не тільки продукти і різні добавки для годування, але і функціональне інноваційне обладнання, яке допоможе вирощувати тварин в комфортних і безпечних умовах. Крім того, фахівці компанії розроблять індивідуальний раціон для ваших тварин і гарантують сервісне обслуговування технологічного обладнання.