Мальовничі українські Карпати! Скільки чарівної краси в пейзажах цих чудових гір, захоплюючих стежок, ялинових лісів та зелених долин! Вони приваблюють своїми унікальними пейзажами в будь-який час року. Але зимовий сезон особливо привабливий для відвідувачів Карпат. Тут немає більшого напливу та паломництва серед туристів, ніж взимку на гірськолижних курортах. Чому? Тому що взимку тут відбуваються різноманітні зимові розваги, ігри, спорт, тренування та змагання. За цей час тут можна відпочити всією сім’єю, поліпшити своє здоров’я та самопочуття і, звичайно, запастися силою, енергією та ентузіазмом на цілий рік. І тут, як ніде в Україні, збереглися народні традиції святкування Різдва та Нового року, тому це найкраще місце для святкування цих великих зимових свят у компанії друзів або ще краще з сім’єю. Відпочинок в Карпатах пропонує компанія "Отдых 365" - лідер в организації відпочинку в Карпатах по системі All inclusive

"Драгобрат" розташований на краю ялинових хвойних лісів та альпійських луків, закарпатських озер та біля семиметрового каскадного водоспаду, який майже повністю замерзає в умовах надзвичайно холодного клімату, створюючи унікальне видовище для фотографічних пейзажів. Перебування на цьому курорті більше підходить для любителів зимових екстремальних видів діяльності, таких як сноуборд, лижі та інших на крутих схилах курорту. Є п'ять схилів для звичайних лиж і чотири для досвідчених лижників або сноубордистів, є стрибки вільним стилем - виконання різних лижних трюків. Підготовлені стежки для обладнання для ущільнення снігу.

Давайте поглянемо на основні зимові види спорту та розваги, які представлені на гірськолижному курорті “Драгобрат”

Гірські лижі та сноуборди - класичні зимові види спорту, які практикуються на найвищих та найекстремальніших спусках у гірському селі "Драгобрат". Перепад висот курорту становить понад 500 м, довжина спусків до 10 км, максимальна висота - 1800 м над рівнем моря, що дозволяє здійснювати круті спуски в пошуках адреналіну. Любителів екстремальних видів спорту піднімають на вершини гір на спеціальних підйомниках - треках, звідки вони спускаються по високих схилах. Для цього їм зазвичай потрібне навчання, саме тому на цьому курорті є сучасні лижні школи та навчальні центри для початківців. Ними керують кваліфіковані інструктори. Тут проводяться заняття як для окремих осіб, так і для груп. І якщо ви тут без лижного спорядження, то не переживайте - ви можете взяти його в оренду в широкому асортименті.

Фрірайд

Це катання по незайманому снігу. Гірський курорт "Драгобрат" має багато окраїнних схилів для любителів цього екзотичного та пригодницького виду спорту, але піднятися на них можуть лише найсміливіші та найдосвідченіші. Можливості поза трасою великі!

Їзда на снігоходах

Управління скутером може здійснювати не тільки досвідчений водій, на ньому можна кататися як самостійно, так і в компанії досвідченого інструктора. Лише кілька уроків, грамотна інструкція, і ви зможете самостійно керувати цим новим видом транспорту. Потужні снігоходи недорогі та надійні, вони швидкі та екстремальні. Катання на снігоходах на снігових вершинах Карпат на курорті "Драгобрат" - відчуття екстремальних видів спорту та неперевершених емоцій, походи в гори, чудові фотосесії. Цей вид транспорту дозволяє в’їжджати в місця, куди взимку неможливо дістатися на лижах або пішки.

.