Вирощування ягід може стати вигідним видом підприємництва, якщо правильно підібрати відповідну технологію. Одним з найбільш ефективних і популярних напрямків стало вирощування полуниці, ожини, малини і лохини в закритому грунті, що значно підвищує врожайність чагарників і їх захищеність від шкідливих комах. Товари для ягіноводства закритого грунту можна придбати на сайті https://agrid.com.ua/ua/tag-yagodnichestvo-zakryto , де представлений великий каталог субстратів і затіняющій сітки, білого та чорного агроволокна, а також інших додаткових видів спеціалізованої продукції.

Перевага вирощування в закритому грунті

Виробництво ягідних культур в закритому грунті - це найбільш оптимальна альтернатива традиційному вирощуванню. Це стосується не тільки приватних домогосподарств, а й великих фермерських корпорацій. Істотно розширюються можливості аграріїв: появу перших соковитих ягід можна отримати набагато раніше, ніж звичайно. Таким чином, збільшується окупність фінансових витрат і підвищується безпосередній прибуток приватного підприємця. Застосовуючи інноваційні методики і розрахунки, можна отримувати врожай до конкретних дат і святкових заходів.

Як правильно купувати товари для теплиць

Купуючи продукцію для аграрного бізнесу, необхідно враховувати такі критерії, як здатність захищати висаджені рослини від сильних вітрів, а також від великого перепаду температур і від спекотних сонячних променів. Крім того, подібні конструкції повинні перешкоджати птахам, мишам і шкідливих комах до пошкодження плодів, квітів і коренів. Якщо ви плануєте вирощувати овочі і ягоди в зимовий час, необхідно забезпечити захист рослин від низьких температур.

Оптимізація ручної праці

Вирощування ягід в закритих теплицях має важливі переваги перед традиційними способами, які застосовувалися кілька десятиліть. При такому способі можна завжди контролювати надходження необхідної кількості вологи, а також не допускати шкідливого використання пестицидів. У великому каталозі компанії AGRID пропонується великий асортимент продукції для працівників сільського господарства і аграрної промисловості, який значно мінімізує ручну працю працівників і збільшує кількість врожаю.