Якщо ви новачок в покупці автомобіля або не здійснювали покупку багато років, буває важко зрозуміти, з чого почати. Як знайти автомобіль, який буде точно відповідати вашим потребам протягом багатьох років? Для цього потрібно всього лише провести невелике дослідження і спланувати покупку. А каталоги Хонда допоможуть вам це зробити.

Оцініть свої потреби

Вибір "правильного автомобіля" залежить від того, хто ви та що ви очікуєте від автомобіля. Деякі з нас люблять заявляти про себе за допомогою автомобіля. Деяким подобається їздити на енергійних машинах. У цих випадках практичність, як правило, відходить на другий план у порівнянні з тим, як автомобіль змушує вас відчувати себе.

Але для тих, кому автомобіль потрібен для повсякденних обов'язків, функціональність повинна переважати над яскравістю. Ось деякі практичні міркування, які слід мати на увазі:

  • Скільки пасажирів вам потрібно перевозити?
  • Це переважно шосе, вулиці, бездоріжжя?
  • Чи доводиться вам довго добиратися на роботу, і чи важлива для вас економія палива?
  • Чи потрібен вам повний привід?
  • Які функції вам необхідні?
  • Які функції безпеки важливі для вас? Наприклад, чи потрібні вам системи моніторингу сліпих зон, попередження про схід зі смуги руху і автоматичного екстреного гальмування?
  • Яка вантажопідйомність вам потрібна?
  • Чи будете ви використовувати дитячі автокрісла?
  • Скільки у вас місця в гаражі або на парковці?

Визначте бюджет

Якщо ви не платите за автомобіль готівкою, вам доведеться подумати про фінансування покупки або кредит. Яку суму ви можете дозволити собі виділяти на оплату автомобіля кожен місяць? Загальне правило говорить, що щомісячний платіж за новий автомобіль не повинен перевищувати 15 відсотків від вашого щомісячного доходу. Знання свого бюджету заздалегідь допоможе вам при покупці.

Вирішіть, чи хочете ви взяти автомобіль в кредит або купити його
за готівку.

Розгляньте інші автомобілі в класі

Ви зупинилися на якомусь конкретному автомобілі? Багато покупців так і роблять. Але на сьогоднішньому постійно мінливому ринку в салонах постійно з'являються нові автомобілі, і той, який ви навіть не розглядали, може вам підійти.

Якщо ви вже вибрали автомобіль, вам все одно слід переглянути інші зіставні автомобілі того ж класу, щоб переконатися, що ви не залишили поза увагою ще кращий варіант. Це можна зробити, вибравши той же тип автомобіля, який вказаний в нашому інструменті пошуку автомобілів, і задавши важливі для вас параметри. Як тільки ви зупинитеся на гідному варіанті, ви зможете легко перевірити детальну інформацію про ціну, технічні характеристики та особливості. Ви також можете порівняти вибрані вами автомобілі, щоб легше зіставити їх характеристики та особливості.