На жаль, багато хто стикається з ситуацією, коли їх побутові прилади ламаються через перепади напруги в мережі. Від цього ніхто не застрахований, і найголовніше, що за це ніхто не несе відповідальності. Тобто, якщо пральна машина, мікрохвильова піч або комп'ютер раптом вийшли з ладу через перепади в мережі, компенсувати вартість ремонту ніхто не буде. Тому варто самостійно вирішити дану проблему і придбати в компанії Electro100, сайт electro100.com.ua, компактний стабілізатор напруги.

Цей прилад реально здатний подовжити термін служби побутових електричних приладів і захистити їх від можливих збоїв в роботі електромережі. Справа в тому, що імпортна техніка, за яку ми викладаємо кругленькі суми і якоюї так пишаємося, абсолютно не розрахована на нашу систему електроживлення, оскільки вона відповідає європейським високим стандартам. Тому так важливо захистити її до того, як вона вийде з ладу. Напевно всі не раз помічали, як часто в наших оселях блимають лампочки. Для техніки такі перепади можуть стати фатальними.

Стабілізатори напруги для побутового використання

На зазначеному вище сайті можна вигідно придбати стабілізатори напруги, які допоможуть повністю впоратися з проблемою просідань і стрибків напруги в мережі. Сьогодні виробники готові запропонувати великий вибір такого обладнання. Для різних потреб випускаються одно- та трифазні пристрої напругою 220 і 380 вольт. У продажу можна знайти пристрої від різних виробників як імпортних, так і вітчизняних. Українське силове обладнання відрізняється доступною ціною і високою стійкістю до перевантажень. В цьому відношенні воно вважається навіть більш надійним, ніж виготовлене в Китаї.

В інтернет магазині electro100.com.ua представлена різноманітна електротехнічна продукція, зокрема, стабілізатори напруги високої якості. Всі товари сертифіковані і відповідають заявленим стандартам. Компанія може гарантувати їх ефективну роботу і довгий термін служби. При необхідності співробітники магазину можуть надати консультацію і допомогти сформувати замовлення відповідно до потреб, можливостей і запиту.