Кожна швачка намагається використовувати надійну фурнітуру, щоб істотно підвищити якість готових виробів. Онлайн-магазин застібок пропонує великий каталог фурнітури самих різних напрямків і модифікацій від різних марок та виробників. Блискавки та бігункі, шнурки та нашивки, фіксаторі та люверси - це лишь найменший перелік доступної продукції, яку можна замовити в онлайн-режімі. Каталог товару оновлюється декілька разів на місяць та постійно поповнюється новим асортиментом.

Різноманітність швейної фурнітури

Компанія ZIPPER реалізує якісну і різноманітну фурнітуру для шиття дрібним і великим оптом. Для оптимізації пошуку необхідно вибрати потрібний розділ і отримати більш повний перелік доступної продукції. Змійки спіральні, тракторні та металеві, а також рулонні, взуттєві, джинсові і ажурні завжди є в колірному і розмірному асортименті. Тут можна замовити також паєтки та стрази, різні декоративні нашивки і кнопки, гачки і гудзики, бігунки для блискавок і пряжки. Все що необхідно для швейних робіт і ремонту можна вибирати і замовляти в одному місці, не витрачаючи часу і сил на пошук потрібних функціональних аксесуарів.

Особливості застібки-блискавки

Застібка-блискавка - це один з найпопулярніших і затребуваних швейних атрибутів. Вони бувають металеві, капронові та пластмасові, з одним і двома бігунками, брючні і тракторні, спіральні і потаємні, атласні і інші види. Подібний вид застібки широко використовується при шитті одягу і взуття, в сумках і рюкзаках, в дитячих і дорослих речах. Перевагою блискавки є її універсальність і простота експлуатації, а також надійність фіксації. Її використовують при шитті постільної білизни, домашнього одягу та інших видів текстильної продукції, а також при пошитті чохлів, спальних мішків, матраців і подушок.

Пріоритети онлайн-магазину

Перевагою онлайн-магазину ZIPPER є зручна система пошуку, замовлення і оплати продукції. Завдяки наявності великого асортименту, найвимогливіший покупець зможе задовольнити власні потреби і зробити замовлення, яке відповідає його індивідуальним критеріями. Професійний штат співробітників допоможе підібрати товар і проведе докладну консультацію з усіх позицій із каталогу.