Питання вибору пам'ятника вимагає уважного ставлення. Грамотний підхід тут важливий не тільки по відношенню до вибору декоративного оформлення, що грає роль при облагороджування місця поховання. Тут також гранично важливо врахувати ряд практичних моментів, тому як пам'ятник регулярно піддається впливу атмосферних опадів, що буквально вимагає уважного ставлення до вибору матеріалу.

При відвідуванні спеціалізованого ресурсу https://xn--80ajtbbmo0p.xn--j1amh/kataloh-produktsi/ можна не тільки познайомитися зі значним асортиментом реалізованих проектів надгробків. Зацікавленим клієнтам пропонується можливість замовити виграшний варіант, який відповідає всім параметрам. На окрему увагу тут заслуговує реалізація індивідуальних ескізів. Завдяки високому рівню професіоналізму і використання високотехнологічного інструменту і обладнання, є можливість реалізувати навіть вельми і вельми неординарні проекти.

вибір матеріалу

Одним з найбільш вдалих рішень в даному відношенні виступає граніт. Йдеться про натуральний камінь, який відрізняється відмінними характеристиками міцності. Завдяки показової щільності і практично повній відсутності мікротріщин і пор, граніт добре переносить, як вплив атмосферних опадів, так і перепади температур. Цей момент позитивним чином відбивається на довговічності гранітного пам'ятника.

І це при тому, що при його установці відсутня необхідність в додатковому догляді. За мінімальними підрахунками, термін служби пам'ятника з граніту перевищує 70 років.

Правила установки

Важливий момент: довговічність і привабливість зовнішнього вигляду гранітного пам'ятника багато в чому залежить від правильності його установки. Для вирішення цього питання, залучення професійних виконавців виступає обов'язковим рішенням.

Майстри попередньо готують майданчик, прибираючи нерівності. Також, для надійності й міцності використовуються цементний розчин з модифікованими присадками, що відбивається на його міцності і надійності. Робота досвідчених майстрів не займає багато часу, що не знижує якості установки.