З давніх часів випічка хліба в Україні була дуже особливою, почесною та відповідальною справою. Вважалося, що лише людина з чистою душею та добрим серцем може опанувати професію пекаря. А смачний хліб, що народжувався з рук талановитого майстра, наділявся магічними цілющими властивостями. І сьогодні в Україні є пекарні, які з благоговінням та любов’ю ставляться до традицій, поєднуючи їх з новітніми технологіями та сучасними рецептами.

Особливості фірмової продукції

До таких, без сумніву, належить ТМ «Два млина», що діє в селі Жердова, Київської області. Працівники пекарні ретельно збирають та зберігають рецепти ароматного та смачного хліба, який так полюбляють багато людей з самого дитинства. Ось чому вони отримують такі приємні емоції та спогади, коли насолоджуються фірмовою випічкою від даної пекарні.

Не дивно, що продукція цього виробника користується заслуженою повагою й ніколи не залежується на прилавках. А тим, хто займається продажем хлібобулочних виробів, варто звернутися сюди: https://dva-mlyna.com.ua/, аби познайомитися з повним спектром асортименту, а разом й перевагами співробітництва.

Різновиди хлібобулочних виробів

Хліб з жита, пшениці, з додаванням гречки та вівсянки, батони та багети, солодкі булочки, круасани та рогалики, кекси, тістечка, сухарики, печиво, пончики, бездріжджові вироби – асортимент випічки, представленої на сайті пекарні, дуже великий та різноманітний. Пекарі не тільки дотримуються перевірених рецептів, але й пропонують власні новинки.

    Серед переваг ТМ «Два млина» можна виділити декілька основних:
  • виробництво з власного високоякісного борошна (пшеничного, житнього, гречаного, вівсяного);
  • ретельно підібрані найкращі інгредієнти для випічки (маргарин, соняшникова олія, цукор, пекарські дріжджі – все має вищий ґатунок);
  • сучасне європейське обладнання (від італійських виробників);
  • висококваліфікований персонал;
  • широкий, постійно обновлюваний асортимент;
  • цілодобова робота виробництва;
  • прийнятні ціни;
  • швидка доставка власним автотранспортом.

Це все дуже цінують клієнти, які вирішили оптом придбати хлібобулочні вироби.

Доставка, оплата, оптові закупівлі

Основним місцем продажу продукції є звісно, столиця України – місто Київ, Київська область, Чернігів та приміська територія. Але за потреби автомобілі компанії виїжджають до клієнтів та доставляють продукцію в інші населені пункти. Завдяки мобільності та швидкій доставці продукція надходить у магазини покупців ще гарячою.

Сайт торгової марки «Два млина» розроблений для максимальної зручності клієнтів. Його інтерфейс дуже простий і легкий. Тут розміщений опис товару, завдяки якому легко можна зробити вибір. Тут пропонуються різни способи оплати, дізнатися про які можна за наданим у відповідному розділі телефоном. Фахівці компанії завжди на зв’язку, вони консультують з усіх питань, допоможуть обрати й оформити заявку на придбання виробів, ціна та смак яких порадують кожного покупця.