Ювелірний магазин «Kviten» зібрав на сторінках свого каталогу найвишуканіші, незвичайні, чарівні прикраси зі срібла, що відрізняються відмінним дизайном і високою якістю. Вибрати їх тут дуже просто. Потрібно лише скористатися пошуком, відсортувавши вироби за типом, ціною, інкрустацією. Тут наймодніші рішення, величезний асортимент, тому кожна жінка обов'язково знайде те, що вона шукала.

Сріблу здавна приписувалося чимало магічних властивостей, недарма його називали «місячним металом»

Його холодний відблиск зачаровує, вабить. Привабливий для погляду і комфортний при дотику. Для ювелірів цей дорогоцінний метал дає воістину необмежені можливості: адже він м'який, добре піддається обробці, дозволяючи створювати дивовижні за своєю красою вироби найтоншої роботи.

Багато хто вважає срібні вироби недовговічними, адже метал має звичай окислюватися. За сріблом потрібно правильно доглядати: усунути наліт можна, промивши прикраси в мильному розчині й протерши спеціальною серветкою із мікрофібри. Також в магазинах продаються спеціальні розчини для очищення, після обробки вони будуть виглядати як нові. Якщо ж ви хочете продовжити термін служби металу, вибирайте з родієвим покриттям. Тоді ваші сережки або кільце дуже довго будуть виглядати, як нові. Ціна срібних виробів доступна, детальніше на сайті, тому відмовлятися від таких чудових прикрас, звичайно, не варто! Адже срібло до того ж ще й корисне.

Срібло обов'язково повинні мати в своєму арсеналі гіпертоніки: метал нормалізує артеріальний тиск, роботу серцево-судинної системи. Багато хто знає, що срібло є природним антибактеріальним засобом. Тому його корисно носити людям, страждаючим шкірними захворюваннями. А ще воно підвищує працездатність, імунітет. Це вагомий привід, щоб обов'язково обзавестися хоча б срібним кільцем або браслетом – стильними та модними прикрасами, які ще лікують!

Срібла не буває забагато!

Кільця, ​​ланцюжки, браслети, підвіски, сережки, брошки, кольє… З срібла виготовляють будь-які прикраси, які тільки можна собі уявити. Особливий інтерес представляє модний тренд: підвіски-шарми. Вони являють собою мініатюрні фігурки, які прикріплюються до браслету або ланцюжку, створюючи абсолютно ексклюзивну річ. Міняти шарми можна хоч кожен день, в залежності від свого настрою.

Срібло відмінно поєднується із дорогоцінним та напівдорогоцінним камінням. Воно є кращою оправою для каменю будь-якого кольору. Свіже і стильне рішення - ювелірна емаль в поєднанні з сріблом, яке ви знайдете на цьому сайті. Такі вироби сподобаються дівчатам, які люблять яскраві фарби, свободу та самовираження.