Постійна зміна гардеробу, на догоду примхливій мадам моді, вимагає не тільки багато часу та сил у пошуках відповідних речей. Для цього потрібно мати ще й чималу купу грошей, щоб купувати одяг відомих брендів, які займають найвищі щаблі у світовому рейтингу. Та ж дякувати винахідливим головам, сучасні тенденції стають все більш демократичними й лояльними. Тепер не завжди потрібно робити значні фінансові вкладення для створення стильного образу. Достатньо мати пару-трійку джинсів та постійно залишатися в тренді.

Декілька простих рухів і одяг заграє новими фарбами. Як підвернути джинси та надати їм неординарного вигляду розповідається на веб-ресурсі компанії «Minnim». Щоб зробити це правильно, треба зважати на деякі фактори.

Важливі нюанси

Перш за все, треба враховувати особливості моделі джинсових штанів. Якщо вони досить вільні, то доречна буде незначна ширина нижнього манжета. Модні експерти рекомендують зробити його завширшки всього 2-3 см. Більше, а саме 5, а то й 6 см допускається на відворот у вузьких джинсах. Головне правило підкочування – підсукані штани не повинні виглядати як бриджі, бо усьому є межі, навіть у наймоднішому тренді.

Де не варто робити манжети?

Є такі моделі, які зовсім не потребують, щоб з ними робили подобні трюки. Недоречно буде підвернути, наприклад, джинси-скіні або кльош чи палаццо. Не варто користуватися підсуканими брюками й людям, що мають маленький зріст.

Ще одна деталь, яку слід враховувати – щільність тканини. Якщо матеріал занадто грубий, то в декілька разів зроблений відворот навряд чи буде виглядати стильно та красиво. Більш тонку тканину зазвичай можна легко завернути до потрібної довжини, та зробити манжет висотою, що рекомендують спеціалісти.

Загальні поради

Робити манжети бажано безпосередньо перед самим виходом з дому, а після повернення краще надати джинсам первинного вигляду. В такому разі речі довше збережуть свою естетичну привабливість, на штанинах не буде некрасивих заломів. Та найголовніше, щоб кожен почував себе комфортно й зручно, якими б звабливими не виглядали ті брючні відвороти.