Сьогодні піца повсюдно відома за межами своєї історичної батьківщини — Італії. Практично в кожній державі є свої характерні рецепти піци. Так, в Штатах до начинки полюбляють додавати пепероні і ковбаски, в Японії часто використовують для начинки морепродукти і морську капусту. В європейських державах активно використовують різні фрукти. А ось у нас в деякі види піци додають солоні огірки. Але чи замислювались Ви, що піці вже понад тисяча років?! І, зрозуміло, у неї є свої традиції — традиції приготування, подачі і вживання. Більшість традицій виникло і підтримується сьогодні в Італії. Деякі прижилися і у нас. Про все по порядку розповість команда KAIFUI, що готує класичну італійську кухню.

Тут треба, до речі, сказати що українці — одні з найбільших шанувальників цієї італійської страви. Ми частенько забігаємо до улюбленої піцерії, щоб швиденько перекусити або відпочити в компанії друзів та активно замовляємо піцу на вечірки і посиденьки — це швидко, зручно, смачно і без клопотів. Делікатес також виручає, якщо раптово до Вас приходять гості. Замовивши піцу в Полтаві, Ви отримуєте її в найкоротші строки.

Традиції приготування піци

В Італії часто кажуть, що справжнє тісто для піци може приготувати лише справжній піцайоло. Його розкачують особливим способом і в жодному разі не використовують скалку — виключно праця руками. Це одна з найголовніших традицій приготування улюбленої страви мільйонів. Для розуміння усього процесу та його складності, кожен має хоча б раз відвідати “Шоу піци” й на власні очі подивитись на виступи справжніх акробатів — піцайолів. Те, що і як вони роблять при приготуванні — просто заворожує! Тісто в їх руках перетворюється на елемент шоу і з будь-якого коржа тут роблять найтонший коржик — саме з таких готують неперевершену піцу.

Ще одна традиція при приготуванні піци — це використання лише свіжих та якісних продуктів. Якщо риба — то з ранкового улову, якщо овочі, то щойно з грядки тощо. Бо лише так можна гарантувати справжню якість свого продукту клієнтам і саме через це піцу від Кайфуй замовляють знову і знову!

Традиції подачі піци

Певною мірою тісто для піци виконує функцію тарілки — на ній розміщені духмяні овочі, курка та м'ясні вироби приправлені фірмовим соусом та покриті розплавленим сиром. Взагалі, коли ми говоримо про подачу піци, то маємо приємні новини для тих, хто втомлюється від хатніх клопотів. Салати подають у глибоких мисках, стейки на дерев’яних дошках, а от щодо піци не існує чітких вимог щодо посуду. Більш того — піцу можна їсти безпосередньо з коробки. Це також убереже Вас від гори немитого посуду, тому після такого обіду — можна сміливо займатися своїми справами або відпочивати.

Ще одна обов’язкова умова при вживанні піци — вона обов’язково має бути нарізана на парну кількість трикутнчків. Нарізають піцу за допомогою спеціального круглого ножу. Завдяки такому підходу одну піцу можна сміливо замовляти на двох, будучи абсолютно впевненим, що всім достанеться порівну!

Традиції вживання піци

Головне в традиціях — їх чітке дотримання! Тому їх дотримуються навіть в Америці, де національна італійська страва набула неабиякої популярності. В будь-якій країні світу піца обов’язково готується круглої форми і розрізають її виключно на трикутні слайси. В США винайшли навіть свій спосіб вживання їжі — шматочок піци складають навпіл і їдять. Особливо такий спосіб доречний коли Ви замовляєте великі за розміром піци, адже в деяких штатах Америки піцу готують до 60 см в діаметрі.

В Україні теж є своя традиція, пов'язана з піцою — покликати друзів, увімкнути футбольний матч або цікавий фільм та замовити піцу в Полтаві з доставкою від Кайфуй. Що може бути краще? Ви економите час, зусилля та гроші, а взамін отримуєте неперевершені враження та зекономлені сили. Наші кур’єри доставлять замовлення в зазначений час до будь-якої точки міста! Замовляй піцу в м. Полтава від Кайфуй вже сьогодні та насолоджуйся приємними моментами разом з друзями!

KAIFUI — найкраща піца твого міста!