Пригадуєте, цю чудову пору, коли сніжинки лоскочуть обличчя, а сніг весело скрипить під ногами, коли зимові канікули сповнені веселого сміху та рум"яних личок. Так, в дитинстві зима асоціюється зі щастям та активним проведенням часу на дворі. Ми підготували цю статтю, щоб ви могли залишити такі ж спогади своїм дітям завдяки найкращим санчатам. Тож який вибрати матеріал, конструкцію, комплектацію?

Щоб дізнатися, який тип санок підійде вашій дитині, переходьте за посиланням: https://www.mybuy24.net/ua/articles/kak-vybrat-i-kupit-sanki-detskie/

Матеріали, з яких виготовляють дитячі санки

Сьогодні ви знайдете якісний вибір дитячих санок. Кожен вид має свої особливості та характеристики.

Матеріали, з яких виготовляються:

  • Дерево;

  • Метал;

  • Пластик.

Санки дитячі з різних матеріалів, однаково міцні, але можуть розраховуватися на різну допустиму вагу. Ваше основне завдання обрати хороший бренд.



Деревина

Такі дитячі сані мають припідняте сидіння, щоб було зручно сидіти. Здебільшого використовуються міцна деревина бука, тому такі моделі досить важкі і використовуються для прогулянок. Нижня частина санчат закривається покривається сталевими смугами для хорошого ковзання.

Метал

Такі конструкції недорогі, надійні і тому популярні. Виготовляються з алюмінію, тому важать небагато. Сидіння в моделях дерев"яні або пластикові. Призначені для рівних поверхнях. Спинка знімається та компактно складається, що зручно для зберігання. Полози зазвичай плоскі.

Іноді виробляють з нержавіючої сталі. Порожнисті трубки, як полози, круглі або плоскі. Сидіння дерев"яні або пластикові.



Пластик

Пластикові санки теж надійні, якщо купити від перевіреного бренду

  • Льодянки;

  • Прості.

Льодянки використовуються, здебільшого, підлітками та дорослими для спуску зі схилу. Можуть бути у вигляді тарілки з ручкою до більш складних конструкцій з кермом і гальмами, які оснащуються полозами.



Прості для рівних поверхонь, з такою ж конструкцією як в дерев"яних та металевих. Часто, санки дитячі з ручкою зі знімною спинкою.

Інші конструкції санок



Снігокати (чук і гек) призначені як для дітей, так і для дорослих. Нагадує трьохколісний велосипед з полозами замість коліс. Конструкція складається з металевої рами, на яку монтується регульоване по висоті сидіння. Моделі мають кермо і гальма, безпечні та зручні.

Якщо ви вирішили санки дитячі з ручкою купити у перевіреного продавця, то вам запропонують і аксесуари. До комплекту може йти чохол на санки, конверт або ж спеціальна муфта для рук, щоб ваші турботливі руки не мерзли.

Подаруйте дитині свято активного відпочинку на свіжому морозному повітрі! А Mybuy24 подбає, щоб якість виробу відповідала кількості щастя.