Вирощування квітів сьогодні може бути не тільки захоплюючим хобі, але і вельми прибутковим бізнесом. Скориставшись інтернет-ресурсом https://dutch-bulbs.net/, можна ознайомитися з величезним каталогом онлайн-магазину «DUTCH BULBS», який є одним з великих постачальників цибулинних рослин. Компанія більше десяти років працює у цій сфері та співпрацює тільки з перевіреними виробниками з Голландії та інших країн світу. Це є гарантією бездоганної якості цибулинних і багаторічних рослин.

Асортимент послуг і різноманітність каталогу

Компанія пропонує повний комплекс послуг, включаючи професійну консультацію, закупівлю і транспортування, а також оформлення необхідних документів. Тут можна замовити великий асортимент цибулин квітів, а також насіння, багаторічні рослини і розсаду різних представників флори, багато видів декоративних рослин, які доставляються в усі області і регіони України. Постійними і оптовими покупцями онлайн-магазину є приватні організації і різні громади, які небайдужі до навколишнього виду і прагнуть привести в порядок парки, узбіччя доріг та сквери, а також міські та прибудинкові клумби.

Поставка цибулинних рослин та кімнатних квітів

Компанія приймає замовлення і постачає цибулини в ящиках і запаковані в окремі пакети, а також цибулю севку і розсаду у касетах, кімнатні рослини всіх видів, багаторічники і цибулини в окремих горщиках, а також насіння овочів, кімнатних рослин, квітів і багаторічників. Зворушливі гербери і ніжна пеларгонія, глоксинія і дивовижна гузмания, а також різнокольорові фалаенопсисы і інші кімнатні рослини можна замовити оптом від перевірених постачальників з Голландії. Також тут реалізують розсаду однорічників, кімнатних і водних рослин, цибулини для вирощування і для постачальників на ринках, для супермаркетів і для інтернет-магазинів.

Хто купує квіти оптом

Основними покупцями компанії є розплідники, для яких вирощування квітів – це бізнес, а також оптовики і приватні підприємці, інтернет-магазини, садові центри і супермаркети, муніципальні служби і рітейлери, флористи і ландшафтні дизайнери. Крім того, компанія пропонує комплекс послуг з озеленення міст та оформлення ландшафтного дизайну. З допомогою цибулинних рослин можна оформити алеї парків і скверів, прикрасити узбіччя тротуарів, оригінально оформити клумби, а також інші місця відпочинку.