Будівництво - важлива і відповідальна сфера діяльності, в якій немає місця помилкам. Помилка будівельної бригади або використання неякісних матеріалів безпосередньо вплинуть на результат у вигляді довговічності або експлуатаційних характеристик будівлі. Щоб не допустити такого розвитку подій, замовники будівництва можуть скористатися послугами сторонньої компанії для здійснення технічного нагляду. В Україні таким підрядником може стати підприємство Win Experts, яке здійснює технічний нагляд на найвищому рівні.

Для чого потрібен технічний нагляд?

Оскільки замовник будівництва може не мати спеціальних знань і навичок, йому знадобиться інформація і допомогу від фахівців. Якщо покладатися тільки на будівельну бригаду, результати будуть непередбачуваними, адже людський фактор і несумлінне виконання роботи ще ніхто не відміняв. В кожному місті можна побачити результати такого будівництва – будинки або офіси, які дуже погано продаються в зв’язку з поганою якістю комунікацій, конструкцій.

Спостерігач-фахівець чудово розбирається в питаннях технологій будівництва та використання матеріалів - він надасть власникові будівлі, що будується, повну звітність, а також зможе підкоригувати процес роботи, направивши його в сторону відповідності будівельним нормам і здоровому глузду. Будівля, побудована під наглядом технічного фахівця, буде значно вигравати за рахунок високих експлуатаційних характеристик і довговічної служби.

Крім спостереження і аудиту будівель на етапі будівництва компанія займається також аудитом готових споруд. Така послуга може знадобитися тим людям, які хочуть придбати або орендувати будинок і бажають дізнатися його реальний стан або відповідність вимогам. Професійний аудит виявляє всі дефекти і недоліки, що дозволяє заощадити кошти замовника і надати йому повну картину без прикрас.

Чому саме Win Experts?

Група компаній Win Experts давно працює на українському ринку і встигла накопичити значний досвід взаємодії з підрядниками, вирішення складних випадків і рядового аудиту. Команда професійних співробітників виконує роботу швидко і якісно, надаючи клієнтові всю необхідну інформацію і прозорий кошторис. Інженер технічного нагляду - та людина на будівельному майданчику, який найбільше переживає за якість будівництво та збереження коштів клієнта. Завдяки найму такого співробітника можна значно заощадити і отримати на виході дійсно якісну споруду.