Осінній сезон – ідеальний час для перевтілень та змін. У цей час трансформується не лише гардероб, але й нігтьовий дизайн. Кольори стають спокійнішими, малюнки – мрійливішими. Які ж головні тренди осіннього сезону манікюрі? Та який варіант обрати для себе?

маникюр

Тренд 1. Рожеве золото

Цей ніжний та яскравий колір виглядає неймовірно красиво на нігтях різної довжини й форми. В новому осінньому сезоні він втілюється у таких варіантах:

  • Рожеве золото в поєднанні з темним матовим покриттям. Контрастні поєднання текстур на нігтиках виглядають чудово. Золотисто-рожевий гліттер часто наносять на половину нігтьової пластини, а іншу покривають матовим чорним або ж темно-сірим лаком. Також виграшним буде поєднання з насиченим вишневим.
  • Граніт. Малюнок дорогих видів каміння – не новий тренд. Але поєднання різних узорів граніту з рожево-золотими деталями – ідеально свіже рішення. Витонченість та лаконізм каменю прекрасно поєднується я яскравістю рожевого золота. Можна знайти такий дизайн нігтів на https://alae.com.ua/uk/uslugi/dizajn-nogtej/.
  • Крупні блискітки. Блискітки такого кольору можуть покривати весь ніготь або лише його частинку. У великій кількості вони виглядають не надто акуратно, але для часткового декору підходять якнайкраще.

Такий відтінок буде в тренді ще дуже довго, адже металеві фактури міцно «засіли» в топі трендів. Можна сміливо прикрашати свої нігтики подібними малюнками.

Тренд 2. Дерева

В новому сезоні майстри манікюру створюють на нігтях своїх клієнтів справжні шедеври. До прикладу, вони малюють на крихітних «нігтьових полотнах» цілі деревця. Листочки на них оживають, ніби рухаються і жовтіють. Зображення дерева, що потроху скидає своє жовтаве листя ідеально вписується до мрійливої атмосфери осені.

Також на нігтиках можуть з’являтися окремі гілочки ясеню, берези, клена. Іноді вони можуть виглядати так, ніби це акварельні малюнки. Проте більшою популярністю користується дизайн в стилі графіки олівцем – з тонкими та чіткими лініями.

маникюр

Тренд 3. Морська тематика

Саме восени починається оксамитовий сезон. Тому морська тематика на нігтиках буде не зайвою. Важливо, щоб вона втілювала мрійливу атмосферу останніх теплих днів біля моря. Майстри манікюру малюють на нігтях самоті кораблі, дивовижні яхти, морські хвилі, незвичайних птахів. Простіше кажучи, усе, що може повернути в безтурботні осінні дні на березі моря.

Природність та стриманість кольорів – основне правило в нігтьовому дизайні осіннього сезону. Все інше – покладається на фантазію майстра та його уміння.