Лавка з дерева – це чудове рішення для закладу харчування. Вона чудово впишеться в інтер’єр бару, кафе чи ресторану. Втім, не всі виробники дубових меблів піклуються про належну якість своєї продукції. Щоб не витрачати гроші дарма, звертайтеся до перевіреного магазину сучасних українських меблів “Lori”.

Якщо ви хочете купити дерев'яні лавки https://www.lori.com.ua/lavku/, ціна продукції “Lori” вас точно приємно здивує. Особливо, якщо вам треба замовити велику партію для свого закладу харчування. Далі розповімо про переваги цієї компанії, а також поділимося професійними секретами, які техніки використовують спеціалісти, щоб надати кожному виробу ідеальний дизайн і міцність.

  1. Висушування в автоматизованих камерах італійського виробництва. Як відомо, єдиний недолік дубової деревини полягає у тому, що вона може зменшуватися та збільшуватися у розмірі (коли рівень вологості у приміщенні змінюється). Щоб запобігти деформації меблів у майбутньому, спеціалісти “Lori” висушують лавки з дерева до 6-8%. Вони припиняють процес лише тоді, коли масив позбавляється внутрішнього напруження.

  2. Повний цикл. Деякі компанії виконують лише частину робіт з виготовлення меблів, віддаючи деякі процеси стороннім виробникам. Фірма “Lori” не співпрацює з іншими підрядниками, всі операції проводяться на підприємстві замкнутого циклу, тому вам не доведеться переплачувати.

  3. Екологічність. Підприємство купує деревину на державному аукціоні у Полтавській області. Майстри відбирають лише найкращі зразки, тому ви можете не сумніватися у якості меблів.

  4. Обробка згідно зі стандартами. Матеріал обробляють за допомогою установок «штучний туман», а потім шліфують з використанням спеціального обладнання. Готові лави покривають емаллю чи олією.

Дерев'яні лавки

“Lori” – лавки з дерева, що з часом тільки міцнішають

Спеціалісти компанії засовують професійні хитрощі, щоб запобігти деформації меблів у майбутньому.

  1. Компенсаційні розпили. Всотуючи та випаровуючи вологу, дубова деревина збільшується та зменшується в об’ємі. Щоб запобігти наслідкам цього процесу (розтріскування та «скручування»), майстри наносять на тильний бік виробів повздовжні розпили. Завдяки цьому меблі не втрачають форму, а напруження матеріалу «компенсується» природним шляхом.

  2. Поперечні ребра жорсткості. Коли повітря стає вологішим, деревина може вигинатися в той чи інший бік. Аби цьому запобігти, спеціалісти зміцнюють меблі поперечними ребрами жорсткості.

  3. Сендвіч. Ви зможете експлуатувати міцні меблі у своєму ресторані чи кафе протягом багатьох років. Щоб забезпечити максимальну довговічність, майстри фірми виготовляють лави, приклеюючи до основи ламелі товщиною 6 мм. Не варто плутати цю технологію зі шпонуванням, адже шпон має товщину всього 0,6 мм.

Звертайтеся в компанію “Lori”, і вам не доведеться хвилюватися про якість. Дубові лави від перевіреного виробника точно стануть справжньою інтер’єрною «родзинкою» вашого закладу.