До одного з найбільш ефективних прийомів позбавлення від небажаних волосків відносять лазерну епіляцію. Сучасна технологія при регулярних процедурах дозволяє досягти дивного результату.

Лазерна епіляція Moveo - чудова альтернатива діодному лазеру, епілятору та болю

Лазерна епіляція Moveo дозволяє забути про небажані волосках на будь-якій ділянці тіла. Навіть для обробки чутливих зон бікіні і пахв даний метод залишається оптимальним, бо він практично безболісний і зберігає бажаний результат тривалий час. При всьому тому, що сучасна епіляція безпечна і не загрожує здоров'ю, слід перед процедурою пройти деяких спеціалізованих лікарів - мамолога, ендокринолога, щоб застерегти себе від неприємних наслідків.

Видалення волосся проводиться спеціальним апаратом - олександритовим лазером останнього покоління з допомогою сфокусованої світловий і теплової енергії. Завдяки комплексному впливу апарату на волосяні фолікули досягається приголомшливий стійкий результат, який вкрай дієвий навіть для світлого волосся.

Лазерна епіляція Moveo - Висока ефективність процедури

Саме лазерна епіляція Moveo, завдяки лазеру останнього покоління, перевершує «конкурентів» у багатьох питаннях:

  • видалення волосся різного відтінку;
  • ефективний вплив на будь-яку структуру волосся;
  • можливість застосування процедури на всіх типах і відтінках шкіри - навіть на смаглявої та темної;
  • максимально точний вплив апарату на волосся;
  • виключення ризику появи опіків, рубців та інших наслідків.

Переваги процедури

В цілому кожна окрема процедура не займе багато часу - це залежить від зони, але знадобитися кілька сеансів для отримання ідеально чистої ділянки шкіри. Перед епіляцією спеціаліст обробляє шкірні покриви охолоджуючим гелем, а потім починається сама процедура. Спеціаліст щільно притуляє наконечник апарату до шкіри та швидко водить накінечником по шкірі, під час чого відбуваються моментні спалахи, при яких пацієнт може відчувати легке тепло. Під час світлового випромінювання відбувається знищення волосяної цибулини, що знаходиться в фазі росту. На всьому тілі такого волосся в середньому 15-20%, що і служить підставою для проведення повторних сеансів через один-два місяці.

На завершення сеансу шкіра обробляється пантенолом для заспокоєння оброблених ділянок і усунення сухості.
Рекомендації по догляду за шкірою і подальшого курсу процедури спеціаліст підбере персонально, грунтуючись на індивідуальні особливості організму клієнта.