В інтернет-магазині ми маємо змогу замовити сонячні батареї, що мають привабливу ціну. Комплект таких елементів стане гарним вибором для кожного, у кого є свій дім.

Ви маєте можливість вибрати варіанти від найвідоміших виробників. Хтось вибере поликристалічні батареї, інші – монокристалічні. У будь-якому разі усе швидко доставляється, виконується професійний монтаж.

Як не помилитися із вибором?

Після переходу на сайт soncedim.com.ua ви зможете вибрати найкращий варіант серед 30 сонячних панелей. Монокристалічні варіанти обходяться дорожче, щоправда, в них є кілька «плюсів»:

  • доволі високий ККД (до 23%)
  • довгий термін експлуатації
  • розміри менші, а потужність та ж сама

Вибираючи таку продукцію, клієнти враховують свій бюджет, власні вимоги. Дуже популярні модулі, що створені із декількох елементів. Площа замала, але хочеться, щоб ефект був максимальним? Тоді слід придбати рішення, які коштують дорожче.

Будь-яка продукція, яку ви замовите, є дуже зручною у плані використання, за її надійність переживати не доведеться. Однак перед придбанням треба дізнатися більше про конкретний товар. У разі необхідності задавайте питання кваліфікованим фахівцям.

Непоганим придбанням стане сонячна панель Leapton LP182*182-M-72-MH-540M. Серед її переваг виділимо високу вихідну потужність і доволі високу продуктивність (навіть при недостатньому освітленні).

Серед переваг такої продукції виділимо захист PID та захист від послаблення. Внутрішній струм нижче, як і витрата внутрішнього опору.

Може, слід придбати сонячну електростанцію?

Так називають спеціальні установки, які на цьому сайті продаються за привабливою ціною. Завдяки їм сонячна енергія стає електричною. Відбувається це завдяки фотомодулям, але окрім них є акумулятори (у деяких моделях їх немає) та кабель, конектори і кріплення, інвертор.

Такі електростанції можуть бути гібридними, автономними. Другий варіант більше підходить для кожного, хто хоче, щоб його власність буда електронезалежною. Тут використовують акумуляторі, які можуть накопичувати енергію.

Гібридні аналоги можуть заробляти та накопичувати енергію в акумуляторних батареях. Однак у даному випадку доведеться витратити чималу суму грошей.

Домашні сонячні станції поставляються «під ключ». У даному випадку обов’язково виконуються монтажні роботи. Звернемо увагу на використання щиту захисту.