Давайте розглянемо професійні поради майстрів по грамотній покупці ліжок для спалень. Загальний вигляд і атмосфера спалень залежать не в останню чергу від каркаса ліжка. Це означає, що при покупці цього предмета меблів слід сконцентруватися не лише на його красивій зовнішності, а також на якості матеріалу та обробці. Адже каркас ліжка, зрештою, приймає всі навантаження, пов'язані із особистим життям людей, а також живу вагу як мінімум однієї людини. А замовити ліжко з будь-яким каркасом ви можете на сайті компанії "Delavega".

Звичайно відрізняють три вида каркасних ліжок:

  • дерев'яні;
  • металеві;
  • каркаси, які вже оснащені м'якими матрацами.

У той час, як два перші види можна придбати без решіток, матраців і т.д., третій вид продається у вигляді складних м'яких меблів.

Який матеріал можна порекомендувати?

За першість серед каркасів з перемінним успіхом борються метал та дерево. Деревина – це натуральний продукт. Лажка можна придбати у виконанні з різних породних дерев, а також у різних кольорових варіантах. Каркаси з деревини конденсують тепло, вони є хорошими регуляторами вологи та при цьому активно дихають. Тим не менше, при покупці дерев'яного каркаса бажано звернути увагу на те, чи походить використана деревина із сертифікованої для вирубки території, що гарантує відсутність в ній шкідливих речовин.

Для тих, хто страждає на алергічні захворювання, дерев'яні каркаси для ліжок є найкращим вибором. Якщо така проблема відсутня, тоді можна скористатися каркасом із металу. Металеві каркаси приваблюють своєю ексклюзивністю. Найкращі дорогі моделі таких виробів виготовляються за допомогою традиційної ручної ковки або за допомогою лиття. Що стосується строків експлуатації, то металеві каркаси можуть обійти в цьому аспекті своїх дерев'яних конкурентів у рази. І при цьому обидва види каркасів можна вибирати у величезному різноманітті різних стилів.

Деревина, як і метал, може створюватись в різних варіантах – від древніх античних стилів до найсучасніших форм, якісно вписуючись у будь-яку стилістичну направленість житла. Дехто бажає привнести в спальню більше тепла і м'якості, для чого купують каркаси з м'якою оббивкою. Такий варіант здатний зробити спальню максимально індивідуальною та зручною. При покупці таких каркасів все ж потрібно переконатись, що вони будуть легкими в догляді і дають змогу регулювати проходження повітря та вологість.