Термоактивна білизна особливо популярна взимку. Правильно підібраний комплект захистить вас як від холоду, так і від перегріву. Одне авторитетне видання рекомендує придбати комплект такої білизни і розказує про її переваги. Перейдіть за посиланням та дізнайтеся ще більше про такий вид одягу. Давайте поговоримо про те, на що звернути увагу, вирішуючи придбати чоловічу термобілизну, і розглянемо кілька цікавих наборів для чоловіків.

Друга шкіра

Завдання термоактивного одягу - забезпечити вам тепловий комфорт. Спеціально розроблений матеріал транспортує вологу, що утворюється на шкірі, назовні, що зберігає її сухою, тому тіло не охолоджується. Не випадково багато виробників називають термобілизну «другою шкірою». Одяг повинен щільно прилягати до тіла і не бути занадто вільним. Перед покупкою переконайтеся, що ви вибрали правильний розмір.

Види термоактивної білизни

Термоактивну білизну можна використовувати під час різних фізичних навантажень, як влітку, так і взимку. У теплі місяці вона охолодить вас, а восени та взимку зігріє.

Вагу термобілизни, тобто товщину матеріалу, слід регулювати під конкретні види спорту та погодні умови. Існує три типи термоактивної білизни:

  • тонка (рекомендована для інтенсивних фізичних навантажень і позитивних температур);
  • середня (для менш напружених вправ у холодні дні);
  • товста (для зимових видів спорту або у разі тривалого перебування в нерухомому положенні при низькій температурі).

Найдорожча термобілизна найчастіше виготовляється за безшовною технологією, завдяки чому ризик натирання та алергії дійсно незначний. Багато виробників також пропонують моделі з матеріалів, що містять іони срібла, а також поліпропіленові волокна. Перші мають бактерицидну дію і усувають неприємний запах, тоді як поліпропіленові волокна мають бактеріостатичні властивості.

Якщо ви бажаєте досягнути максимального комфорту і хочете, щоб вибраний продукт мав бактеріостатичні та протиалергічні властивості, давайте поглянемо на високоякісну термобілизну, яка неодмінно виправдає ваші очікування.