Серед найпопулярніших сучасних спеціальностей, найбільш затребувані всі спеціалізації, пов'язані з it технологіями і комп'ютерами. Університет економіки і підприємництва в місті Хмельницькому пропонує вивчити спеціальність програміст навчання по якій проходить на денній формі . Навчальний заклад приймає студентів на базі дев'яти та одинадцяти класів, пропонуючи отримати спеціалізацію молодшого бакалавра або молодшого спеціаліста.

Що вивчають в університеті

Для студентів розроблена програма, яка спрямована на професійне навчання. Молодші фахівці вивчають програмне забезпечення, різні способи програмування та комп'ютерні мови, а також проходять практичні заняття з програмними пакетами та інформаційними технологіями. Майбутні програмісти вивчають економічну теорію і бухгалтерію, веб-дизайн і архітектуру комп'ютера, а також принципи побудови комп'ютерних мереж. Подібні знання дають можливість не тільки грамотно працювати на обчислювальній техніці, а й технічно обслуговувати її.

Переваги програміста

Закінчивши університет економіки і підприємництва за спеціалізацією програміст, випускники мають великі можливості, так як є багатопрофільними фахівцями, які вміють працювати на найрізноманітніших напрямках. Вони можуть вирішувати будь-які завдання, пов'язані з інформатикою та комп'ютеризацією, так як мають навички прикладного програмного забезпечення, вивчають веб-дизайн і комп'ютерні системи, пов'язані з виробничою діяльністю самих різних промислових підприємств.

Де можна працювати за фахом

Отримавши спеціальність техніка програміста, майбутній випускник університету зможе займати будь-які посади, пов'язані з комп'ютеризацією. Він може бути начальником зміни або техніком на обчислювальних центрах підприємств, програмістом або фахівцем з комп'ютерного дизайну. Крім того, отриманий диплом дозволяє обслуговувати і впроваджувати автоматизовані інформаційні технології, обслуговувати інтернет-технології займатися веб-дизайном, працювати оператором комп'ютерної техніки або займатися іншими видами діяльності, пов'язаними з комп'ютерними технологіями.