На сьогоднішній день американська компанія Caterpillar є одним із основних світових гігантів з виробництва спецтехніки промислових масштабів. Вона займається випуском будівельного обладнання, техніки для земляних робіт та транспортування, дизельних двигунів, енергетичних установок та багатьох інших видів продукції. Cat має майже п'ятсот дочірніх підприємств у п'ятдесяти країнах світу.

Техніка та обладнання компанії призначені для виконання великого комплексу фізично складних робіт. Машини дуже дорогі і не можуть проставити. У такому разі зупинити роботу на всьому майданчику. Для профілактики поломок необхідно проводити регулярний технічний огляд та замінювати зношені деталі. Техніка, перевірена не одним роком роботи, просто потребує ремонту або заміни запчастин. Причини несправності можуть бути різними. У більшості випадків вони стандартні: неправильна експлуатація або умови використання, природне зношування, низька якість дизельного палива. Зношування або поломки неминучі. Але своєчасне обслуговування допоможе це виправити. Краще вибрати службу, оснащену гарною технічною базою і яка має співробітників із досвідом подібної роботи. Не потрібно шукати можливості дешево усунути поломку. Це може загрожувати в результаті набагато більшими витратами.

Запчастини на двигуни CATERPILLAR в Україні завжди можна замовити чи купити через ТД Технокомплект. Доставка здійснюється по всій країні службами-перевізниками.

Як відомо, скупий платить двічі. Тож не варто економити на якості та експериментувати, купуючи дешеві підробки. Для надійної та ефективної роботи техніки та обладнання Caterpillar необхідно придбати оригінальні запчастини. Вони ідеально підходять для експлуатації і служать довгий період часу, адже виготовляються в таких же умовах, що і спочатку встановлена ​​виробником деталь. і моторів, для трансмісії, для бортових редукторів, гідроциліндри, коробки передач, розподільники, фільтри на спецтехніку, карданні вали тощо. Компанія займається виробництвом машин та обладнання понад сто років, є лідером ринку та точно знає секрет якісної та надійної роботи. Такі запчастини допоможуть оптимізувати витрати та підтримувати безперебійність робочого процесу. На всю продукцію клієнт в обов'язковому порядку отримає гарантію.

ТОВ Технокомплект. Запчастини до спецтехніки.