Люди, які віддають перевагу ведінню здорового та насиченого способу життя, в повсякденному побуті не можуть обійтися без використання спеціалізованих антисептичних засобів особливого призначення. Відома компанія «Lysoform» пропонує придбати висококласні антисептики, що володіють бездоганною якістю виконання, підвищеною функціональністю і вигідними експлуатаційними можливостями.

Практична користь застосування антисептиків

За допомогою вдалого підбору антисептиків можна вирішити такі практичні завдання:

  • належним чином вилікувати відкриті рани з вірогідністю поразки інфекцій;
  • обробити поверхню шкіри рук та слизової;
  • забезпечити неухильне дотримання санітарно-гігієнічних норм в домашніх умовах і на території медичних установ.

Значна перевага фірмових антисептиків нового покоління полягає в ідеальному складі, що включає в себе базові компоненти у вигляді молочної кислоти, спирту, хлоргексидину, триклозану і ефірних масел. Ультрасучасні антисептики здійснюють позитивний вплив на шкіру і мають зволожуючі функції. Користуються багатим попитом варіанти в гелеобразній формі, які прекрасно очищують шкірні покриви рук. З огляду на їх здатність швидко розплескатися по простору сумки, рекомендується максимально щільно закривати кришку.

Корисні поради щодо вибору

В умовах ефективної протидії вірусним інфекціям нехтування застосуванням антисептиків на території провідних поліклінік, організацій охорони здоров'я та громадських місць може спричинити за собою накладення штрафних санкцій і виникнення серйозних проблем з контролюючими інстанціями. Гарний дезінфікуючий засіб прийнято використовувати в ході дезінфекційних заходів медичного персоналу, дотримання санітарних норм під час інвазивних методів діагностики та комплексного лікування пацієнтів, а також обробки поверхонь в межах підприємств харчової, фармацевтичної та косметичної промисловості. При виборі відповідного засобу рекомендується:

  • дослідити особливості складу;
  • оцінити загальні експлуатаційні властивості;
  • отримати інформацію про репутацію фірми-виробника.

Не упускайте можливості придбання якісних антисептиків, що послужать значущою підмогою для проведення операцій дезінфекції.