Смачні гастрономічні подарунки — універсальний та практичний варіант, який можна презентувати з будь-якого приводу кожному чоловіку. Існує кілька різновидів їстівних сувенірів, які зможуть порадувати отримувача незалежно від його віку.

Ідеї для подарунку

М'ясний букет в якості презенту — універсальний варіант до кожного свята. До його складу можуть входити різні продукти, в тому числі зелень та булочки з кунжутом, мисливські ковбаски та овочі, різні види шинки та сосиски. Як доповнення можна придбати пляшку гарного вина або коньяку.

Смачні сюрпризи для коханого — найкращий та безпрограшний вибір. Відмінно підійдуть як презент наступні варіанти:

  1. Подарунковий набір сирів або ковбас. Такий презент виконується на замовлення. У кошику чи коробці красиво розміщують різні види сирів та ковбасних делікатесів. У деякі набори як додаток кладуть соус. Можна підібрати подарунок для будь-якого чоловіка, наприклад, для любителя вина підійде варіант з пікантних сирів або смачної шинки різних сортів. Вважаючи за краще пиво, краще замовити презент, до якого будуть додані мисливські ковбаски. За бажанням можна поєднати і той і інший вид. Такий м’ясний подарунковий набір сподобається кожному.
  2. Справжня червона ікра в оригінальній упаковці — дорогий, але вишуканий презент для коханого чоловіка. На відміну від виробів, які продаються в супермаркетах, даний варіант має високу якість та дивовижний смак. Набір виконується у невеликій коробці з красивим оформленням, всередині якої знаходяться банки делікатесу. Найчастіше в комплект включають ікру осетрових та стерляді.
  3. Космічна їжа у тюбиках — нестандартний вибір, який точно здивує чоловіка. Практично кожен представник сильної статі в дитинстві мріяв стати космонавтом, щоб вирушити у захоплюючу подорож просторами всесвіту, а також скуштувати незвичайні страви у тюбиках. Такий подарунок можна легко придбати на сайтах косможивлення. Також є вже готові набори. Вони включають такі страви, як борщ і каша, компот із сухофруктів, картопляне пюре та сирний крем. За бажанням склад комплекту можна доповнити космогрілкою або іншими оригінальними тематичними аксесуарами.

Також слід відзначити такий універсальний варіант подарунку, як букет з пивом та закусками. До нього, як правило, входять дві пляшки крафтового пива, кальмари, фісташки та арахіс. Також за бажанням можна додати сир різних сортів, воблу, ковбаски та рибні палички. Букет загортається в подарункову упаковку, яка може мати будь-який колір, та оснащується різними аксесуарами.

В цілому сьогодні існує багато фірм, які пропонують послуги по виготовленню м’ясних та інших подарунків для чоловіків. Але при бажанні сформувати такий презент можна й самостійно.

Источник: сайт dymne.com.ua