Біг, як невід'ємну частину життя, вибирають сотні тисяч чоловіків, жінок та дітей. А, щоб бігати швидко й не отримувати травми, важливо дотримуватися правильної техніки пересувань та бути в зручному взутті. І тут універсальні моделі не підійдуть. Український інтернет-магазин Sport Brands пропонує спеціальні кросівки для бігу Mizuno https://sportbrands.com.ua/cholovikam-dlya-bigu, в яких можна не тільки безпечно бігати по місту, а й ставити світові рекорди.

Кросівки для бігу: у чому їх відмінності?

В першу чергу, всі моделі бігових кросівок ділять на чоловічі й жіночі. Гендерний розподіл обгрунтовано відмінностями стоп за формою та розмірами. Жіночі моделі випускають з широким миском й вузькою п'ятою, а чоловічі ― навпаки. Та й п'ята у перших вище, для надійного захисту ахіллового сухожилля.

кросівки для бігу Mizuno

А ось в порівнянні зі звичайними кросівками, бігові відрізняються:

  1. Надійною фіксацією. Верхня частина виробів ― дихаючий сітчастий матеріал або шкіра, нерідко зі спеціальним просоченням від холоду, вологи. Обов'язкова наявність асиметричної шнурівки, язичка та ортопедичної устілки.

  2. Підошвою. Бігові кроси складаються з двох частин основи: внутрішньої та зовнішньої. Проміжна визначає рівень жорсткості й забезпечує стійкість стопи. Її формують з поліуретану або EVA. Для виготовлення основної використовують чисту гуму або в поєднанні з повітряними мікропорами. А ось протектор може бути шипованим (для бездоріжжя) або рівним (для залу).

  3. Підошовним каркасом. Ця додаткова конструкція під склепінням стопи забезпечує жорсткість середній частині взуття. При цьому зберігається добре згинання саме в ділянці носа, без перегинів.

  4. Наявністю дропа. Простими словами це різниця між товщиною підошви п'яти й миска. У м'яких підошв дроп найвищий, та навпаки. При великому перепаді приземлення буде більше на п'яту, а при невеликому ― на середню й передню частини.

  5. Жорсткою п'ятою. Конструкція передбачає наявність жорсткої п'яткової чверті, вкладки під ахілл та коміра, який щільно прилягає до п'яти.

Дані ознаки допоможуть зробити правильний вибір та купити дійсно безпечні бігові кросівки.

Sport Brands: все для бігу, і не тільки

Коли встановлена ​​ціна відповідає якості товару ― найкраще придбання.

SportBrands магазин спортивного одягу

На сторінках спортивного інтернет-магазину Sport Brands покупці можуть підібрати для себе й близьких все, що необхідно для бігуна. В першу чергу, це бігові кросівки «Мізуно» ― вироби відомого японського бренду, які представлені в трьох категоріях: для бігу в залі, по асфальту й бездоріжжю. Також в асортименті представлені кросівки для тенісу, футболу, волейболу, а ще спортивний одяг, спорядження та аксесуари. Для постійних клієнтів розроблена програма лояльності. Обраний товар буде доставлений в будь-який куточок території України.