Акумулятори являються одною з основних деталей будь-якого транспортного засобу. Від якості цього обладнання залежить комфортність та надійність поїздки. Популярні та затребувані акумулятори старт стоп - це одна з найвигідніших покупок, яка дозволить водію без проблем завести свій автомобіль у будь-яку погоду та за любими кліматичними умовами. Компанія «Акумекспрес» має великий досвід в данній сфері, бо вже понад двадцять п’ять років займається реалізацією різноманітних акумуляторів.

Бездоганний сервіс та вигідна ціна

Пріоритетом компанії являється бездоганний сервіс, вигідні ціни та великий асортимент продукції, який регулярно поповнюється та оновлюється. Компанія гарантує обов’язкове сервісне обслуговування та допомагає вибрати якісний підходящий акумулятор, який буде відповідати вашим вимогам та технічним характеристикам вашого транспортного засобу. Достатньо заповнити онлайн-анкету на офіційному сайті компанії Akumexpres або зв’язатись з менеджером. Крім того, треба зазначити, що потенційний замовник може здати старе акумуляторне обладнання та отримати вигідну знижку на новий товар, який буде коштувати на двадцять п’ять відсотків дешевше від основної ціни.

Різноманітний асортимент продукції

В асортименті компанії можливо знайти та заказати понад триста видів та модифікацій акумуляторних батарей самих популярних та надійних брендів, що зарекомендували себе з самої вигідної сторони. Всі пропозиції завжди є на складі, їх не треба замовляти та шукати по іншим магазинам. Компанія реалізує тільки свіжі та якісні батареї для зарядки транспортних засобів різного направлення.

Вигідні знижки та бонуси

Компанія співпрацює напряму з виробниками батарей та їх офіційними представниками, що дозволяє пропонувати потенційним клієнтам прозорі та найвигідніші ціни. Також можливо получити гарну пропозицію та саму велику бонусну знижку за відпрацьований акумулятор, який треба здати до магазину. Підприємство має своє обладнання та площу для сервісного обслуговування клієнтів. Вам надається підмінна акумуляторна батарея, поки ваше обладнання буде проходити якісне та повноцінне тестування.