Вікна в будинку - важлива складова як екстер'єру, так і інтер'єру. Вже доведено часом, що металопластикові вікна львів - це найбільш вірне рішення не тільки при будівництві нового будинку, але навіть при ремонті квартири в старій споруді. Пояснюється такий високий попит на ці конструкції їх вельми великим списком якісних особливостей та переваг перед іншими типами.

Чому варто вибрати металопластик?

Першим у цьому списку можна назвати тривалий гарантійний термін активної експлуатації виробів і їх високу стійкість до всіх погодних умов. При належному догляді таке вікно прослужить не менше двох десятків років. Воно легко витримує перепади температур, різку зміну погоди - дощ, сніг, град, сильний вітер.

Другим «плюсом» на користь цих конструкцій є їх привабливий зовнішній вигляд, різноманітність форм, розмірів, кольорів. Кожен потенційний клієнт може підібрати для свого будинку, квартири саме той варіант вікон, який потрібен тільки йому. Металопластикові вікна робляться за індивідуальним замовленням, відповідно до знятих фахівцем розмірами. Компанія «СКЛО Крафт» послугу зняття мірок надає безкоштовно.

Герметичність - ще одна переважна особливість даного типу конструкцій. Вони надійно захищають від проникнення в кімнату вуличного шуму, що дуже актуально для будинків у великих містах. У зимовий період холод не проникає в приміщення ззовні, а тепло зберігається всередині.

Високий рівень стійкості до вогню - це ще одна особливість металопластикових рам. Матеріал виготовлення не горить, легко гаситься, перешкоджає поширенню вогню. Як наслідок - підвищується безпека приміщення.

Простота в догляді - легко миються, не вимагають фарбування або розтину лаком, додаткового утеплення взимку.

Як замовити?

Необхідно зробити чотири простих кроки, щоб стати володарем якісних металопластикових вікон. Спочатку зв'язатися по телефону (номер вказаний на сайті) з менеджером фірми «СКЛО Крафт», викликати замірника, обговорити деталі, підписати договір та обговорити дату, час доставлення й монтажу.

Через три тижні досвідчені фахівці привезуть готові рами, протягом дня встановлять їх. Компанія гарантує безкоштовне усунення будь-яких технічних дефектів, в разі їх появи в процесі експлуатації.