В аграрній промисловості дуже важливі всі етапи роботи. Вони повинні виконуватися комплексно і забезпечувати не тільки своєчасну посадку рослин, їх полив та догляд, але і надійне зберігання врожаю, його переробку та відвантаження. Компанія «ЕлеваторРемКомплект» широко застосовує світові інноваційні напрацювання і пропонує послуги в сфері автоматизації елеваторів на всій території України. Підприємство приймає заявки будь-якої складності та об'єму на проектування зерносховищ, їх конструювання та забезпечення повної комплектації обладнання.

Каталог запасних деталей та вузлів

Серед величезного асортименту послуг компанії можна замовити виготовлення та монтаж самопливного обладнання для елеваторів. Це перекидний клапан для зерна, а також різні варіанти засувок. Фахівці підприємства виготовлять і змонтують найскладніше обладнання, відремонтують топкове приміщення для зерносушарок, виготовлять ангар для зберігання зернових, виконають повний демонтаж спеціалізованого елеваторного обладнання, а також пропонують швидке та найбільш оптимальне переобладнання типових зерносушарок під сушіння ріпаку.

Монтажні роботи на елеваторах

Асортимент послуг компанії великий та різноманітний. Її сервіс постійно удосконалюється та розширюється новими видами робіт. Професіонали широкого профілю завжди нададуть допомогу при монтажі пристроїв, які необхідні для очищення зернової продукції. Крім зернових сепараторів, тут вам запропонують виготовити і швидко встановити різноманітне транспортне обладнання для зерносховищ та елеваторів. Це конвеєри стрічкові та ланцюгові, а також норії зернові, необхідні для вертикального підйому сипучих матеріалів.

Бездоганний сервіс та гарантія на виконані послуги

Затворні рами і пружини, ковші і ролики стрічкових транспортерів, надсушильні бункери і короби – це лише невеликий перелік запасних частин та устаткування, яке поставляється і монтується співробітниками компанії «ЕлеваторРемКомплект». Всяке допоміжне устаткування, а також монтаж комбікормових заводів і млинів гарантовано буде доставлено замовнику і встановлено в обумовлені терміни. Замовнику пропонуються послуги високої якості з надійною гарантією та потужним виробництвом. Підприємство постійно вдосконалює каталог своїх послуг, які спрямовані на оптимізацію роботи в аграрній промисловості і на задоволення потреб потенційних замовників.