В житті кожної дівчинки настає чарівна мить, яку просто необхідно підкреслити неперевершеним виглядом. А що з цим справляється найкраще? Звісно, що ексклюзивна сукенка, яка розкриває неймовірні відчуття впевненості, гармонії, спокою в серці модниці. І, яка б погода не була за вікном, а в душі пануватиме абсолютне щастя.

Як правильно обрати плаття на випускний?

Про секрети ідеального вибору плаття на випускний говорять із в року в рік. За цей час всі давно запам’ятали, на що варто звертати увагу:

1. Фасон.

Обирати потрібно зручність: сукня-футляр, «русалка», плаття з пачкою плаття з американською проймою, «летюча миша», сукня з шлейфом, з відкритими плечима або з декольте або вирізом на спині, з пишними рукавами. І фігура тут відіграє головну роль.

2. Матеріал.

Від тканини залежить буквально все: ніжність, розкішність, елегантність. І що може гарантувати це? Відмінна якість матеріалу: шовк, атлас, мереживо, шифон, тюль, вишивка.

3. Кольори.

І тут бажано не промахнутися. Адже мода модою, а колір має освіжати леді. Обирати завжди є з чого: бірюзовий, голубий, червоний, кораловий, пастельний, чорний.

4. Довжина.

Саме довжина сукні надає жіночному образу елегантності: плаття в підлогу та середньої довжини. Обираємо комфорт.

5. Унікальність.

І тут на допомогу приходять дизайнерські сукні. Вони створюють особливе відчуття унікальності. Такі плаття відрізняються оригінальністю, вишуканістю, якістю пошиття.

Альтернативний вибір: чому варто придивитися до вишитих суконь?

Існує також інша сторона медалі – практичність. Всім модницям хочеться вибрати плаття, яке б чудово вписувалося в повсякденне життя. І така можливість існує: українська сукня-вишиванка.

Вишиті сукні на випускний самодостатні. Вони легко підкоряють серця тих модниць, які кохаються в українських традиційних вишивках. А ще ідеально підкреслюють їхній індивідуальний смак.

Не залежно від вибору: плаття класичного стилю або модель вільного крою, пріоритетним завданням для сукні - є акцентувати на перевагах жіночої фігури.

Сукня – це стан душі

Крім того, спогади про незабутні миті на випускному оживатимуть кожного разу, коли ви одягатимете вишиту сукенку.

І не хвилюйтеся про віяння моди. Повірте, українська вишита сукня завжди буде в тренді!

Де продається краса?

Сучасне, модне вишите плаття на випускний можна легко замовити в інтернет-магазині Galychanka. Різноманітний вибір дизайнерських суконь (більше 100 оригінальних моделей) спрощує пошук та 100 % піднімає настрій модницям.

Обирайте те, що припадає до душі:

- вишиту сукню з фатіном;

- модель з пишними рукавами та поясом;

- вишиту сукню з орнаментом.

Більше вишитих суконь на випускний тут - https://galychanka.com.ua/women/dresses

Речі повинні надихати! Не відмовляйте собі в задоволенні купити ексклюзивне плаття на випускний, яке виручить вас, і не лише на випускний!