Ще з давніх часів, буквально від початку облаштування людиною свого житла, метою цього дійства був максимальний захист від впливу зовнішніх негативних чинників - дощу, вітру, морозу. Тому система опалення завжди відігравала важливу роль в тих областях земної кулі, де зимам повністю віддаються три, чотири, а то й шість місяців в році. Тепла підлога в цій системі - одна із значущих та й ефективних конструкцій для захисту житла від проникнення холоду.

Переважні особливості

Як тільки на ринку з'явилися системи підігріву підлоги, попит на них тільки зростає з кожним роком. Обумовлений він відразу цілою низкою переваг такої системи. По-перше, абсолютна «невидимість» і не зайняття простору. Система теплих підлог невидима, оскільки монтується під основним покриттям. Отже, абсолютно не займає ні сантиметра корисної площі, не псує інтер'єр.

По-друге, монтаж системи підігріву підлоги виключає пересушене повітря, на відміну від електрообігрівачів та навіть звичайних батарей. При включеному підігріві створюється оптимальна атмосфера в приміщенні, збалансована щодо вологості.

По-третє, це безпечна для здоров'я конструкція. Тепло забезпечується за рахунок випромінювання, що не конвекції або, кажучи простіше, нагрівання повітря. А це не має шкідливого впливу на організм людини.

Слід зазначити більш того, система теплої підлоги нагріває кімнату швидше, ніж традиційні радіатори. Завдяки широкому набору функцій терморегулятора є можливість скорегувати температуру повітря до оптимальної для кожного члена сім'ї.

Де і як замовити?

Вибрати та замовити з доставкою в будь-яке місто України систему теплих підлог можна на сайті спеціалізованого Інтернет-магазину NewPol. Щоб отримати кваліфіковану консультацію в питанні вибору достатньо зателефонувати за наданим телефонами або зв'язатися з менеджером шляхом замовлення зворотного дзвінка.

Оплата здійснюється після отримання та перевірки товару будь-яким зручним для клієнта способом. На сайті представлені чотири можливих варіанти оплати. У разі несправності системи можна оформити повернення або обмін протягом місяця після здійснення покупки.