Забезпечення безпеки - це одна з найголовніших складових якості життя сучасної людини. Виробники пропонують величезну кількість різноманітних охоронних систем, відео домофонів та камер відеоспостереження, які допомагають здійснити надійний контроль за різними об'єктами. Купити сигналізацію популярного бренду Hikvision можна тут , на офіційному сайті інтернет-магазину "SecurityStore". Щоб оптимізувати пошуковий процес і витратити мінімум часу, рекомендується скористатися простим і доступним фільтром. Досить вказати назву пошукової продукції і її ціновий критерій, щоб отримати детальний перелік доступного товару.

Різноманітність каталогу

У великому каталозі спеціалізованого магазину пропонується величезний вибір відеокамер різного рівня складності. Це купольні, турбо і вуличні камери, а також інші види пристроїв. Крім того, тут можна купити аналогові відеодомофони і всі необхідні додаткові аксесуари до них: монітори, дзвінки і викличні панелі. Пропонуються також охоронні сигналізації, стартові набори, датчики, клавіатури, пульти і сирени, а також відеореєстратори, комутатори, маршрутизатори та інше мережеве обладнання.

Особливості бездротової тривожної кнопки

Перевагою магазину є можливість купувати не тільки систему охоронної сигналізації, але окремі її елементи: бездротову клавіатуру, портативну тривожну кнопку, централь охоронної сигналізації і датчики з камерою, а також внутрішній двоканальний або звуковий сповіщувач. Бездротова портативна тривожна кнопка Hikvision DS-PDEBP1-EG2-WE розроблена спеціально для надзвичайних ситуацій. Пристрій захищений від випадкового натискання і може налаштовуватися в віддаленому режимі, завдяки спеціальній програмі. Бездротова кнопка захищена від впливу навколишнього середовища і випадкового зміни частоти. При необхідності, пристрій оснащується додатковими аксесуарами у вигляді зручного ремінця і надійного браслета.

Купівля в розстрочку

Онлайн-магазин "SecurityStore" представляє широкий асортимент спеціалізованих товарів для обладнання охоронних сигналізацій та інших систем контролю Підприємство постійно вдосконалює свій сервіс і пропонує покупцям якісні послуги, а також можливість покупки продукції в розстрочку. На всю продукцію з каталогу поширюється обов'язкова гарантія, а також можливість повернення або обміну, якщо виникає така необхідність.