Сучасні сукні - це щось неймовірне. Іноді стає абсолютно незрозуміло, яким чином дизайнерам вдається об'єднати в них витончену жіночність з майже підлітковим запалом, стрімкістю і енергією. Іноді здається, що вони поєднують абсолютно несумісні деталі, але при цьому виходять повністю зрілі, дуже гармонійні вироби. Щоб зрозуміти, як це працює, варто поглянути на плаття в горошок Unimarket, які в цьому сезоні користуються особливою популярністю. Інтернет магазин вміло підібрав колекцію цих милих суконь, так що модниці не залишаться без покупок.

Інтернет магазин Unimarket, сайт unimarket.com.ua, можна назвати абсолютно універсальним, оскільки тут зібрані найцікавіші моделі одягу для жінок і чоловіків. Вони представлені в різних стилях, кольорах і розмірах. Кожен, хто стежить за модою, зможе тут повністю укомплектувати свій гардероб, тим більше, що тут реально доступні ціни на всі вироби. Продавець уважно відстежує цікаві модні напрями і регулярно поповнює асортимент пропонованих товарів. Так що немає сенсу вирушати на пошуки модних суконь, блуз і тунік в інше місце.

І знову про сукні в горошок

Цей нехитрий принт став хітом сезону ще в минулому році. Сьогодні він продовжує свій урочистий хід. Жінки, одягнені в подібні сукні, виглядають просто чарівно. Тканини в горошок використовуються виключно для пошиття жіночого вбрання. Складно навіть уявити чоловіка, який був и одягнений в сорочку, а тим більше костюм з таким принтом. У цьому інтернет магазині величезний вибір симпатичних легких суконь в дрібний і великий горох. Є серед них пляжні, повсякденні і навіть ділові варіанти. Ще раз хочеться згадати про дуже доступну ціну.

Більшість суконь в горошок ідеально вписуються в традиційний міський стиль. Вони відмінно поєднуються з легкими капелюшками і невеликими кокетливими сумочками. Що стосується взуття, до них підходять як туфлі на середньому підборі, так мокасини і звичайні кросівки. Головне, стежити, щоб окремі частини гардероба поєднувалися між собою за стилем і колірною гамою. Оскільки центральною частиною образу є сукня, перш за все потрібно придбати в Unimarket відповідну модель.