Корпоративний одяг - візитна картка будь-якої поважаючої себе організації. Іміджу у всьому світі приділяється підвищена увага. Одна з його складових - створення позитивного образу компанії за рахунок унікальних, що запам'ятовуються комплектів нарядів для персоналу.

Компанія Filby (корпоративная одежда, в Киеве) спеціалізується на індивідуальному пошитті фірмового одягу. За представленими замовниками замовленнями в майстерні створюється якісна професійна спецодяг будь-яких фасонів, розмірів. Кожна модель - з унікальним дизайнерським рішенням, з точно підібраною фурнітурою, матеріали, кольоровою гамою. У компанії працюють справжні професіонали, які виконують роботу на високому рівні, з урахуванням модних тенденцій.

Виробник корпоративних виробів за доступною вартості

У Filby можна придбати готову уніформу для співробітників організації або оформити заявку на замовлення індивідуального пошиття. Наряди відповідають корпоративному стилю бренду, можуть бути з нанесеним логотипом і без нього. Постійне проведення маркетингових досліджень в даній області дозволяє розробляти дизайни спеціалізованого одягу, яка відповідає всім вимогам:

  • викликає до бренду довіру;
  • привертає зовнішнім виглядом, яскравим чином;
  • згуртовує співробітників в єдину команду;
  • сприяє створенню про фірму позитивного враження;
  • відрізняється комфортним носінням.


У виробництві спецодягу використовується фурнітура та матеріали для пошиття від провідних вітчизняних і світових компаній. Це гарантія довговічності і надійності продукції.

Пошиття на замовлення - переваги

Основна перевага корпоративного стилю - в впізнаваною фірмову символіку і неповторному стилі. Важливо, щоб співробітники в таких виробах відчували себе максимально комфортно, їм подобався їхній зовнішній вигляд.

Компанія володіє власним виробництвом. У створенні дизайну нарядів враховуються такі чинники, як відмінність дизайну для окремих підрозділів, нанесення логотипу організації, відмітної емблеми (знака), декоративні елементи.

Дизайнери оперативно розроблять спеціальні серії ескізів робочого одягу, для різних стилів, напрямків.

З наочними зразками корпоративного одягу можна ознайомитися в каталозі. Стильні, модні, привабливі наряди будуть викликати довіру у клієнтів, їх із задоволенням будуть носити співробітники.