Організація ідеального святкування складається з безлічі дрібних, здавалося б, незначних елементів. Запрошення на весілля - це перший контакт гостей з цією важливою подією.

Як правильно оформити

Краще запрошення на весілля замовити у компанії, що займається весільною поліграфією Event-cards. Це дуже важливий елемент, який повинен відображати церемонію та формувати очікування на неї. Ось чому воно повинно відповідати всьому стилю події. Основне, звичайно, кольори теми, але варто включити цікавий елемент. Можуть бути, наприклад, квіткові мотиви, схожі на вінок нареченої. Адаптація листівки до сезону року, в який відбудеться захід, надає їй додаткової гармонії. Окрім того, у багатьох компаніях зараз у своєму розпорядженні віньєтки та конверти, тож варто розглянути можливість створення всіх цих елементів в одному стилі.

Молоді повинні визначити певний стиль святкування, якому буде відповідати запрошення. Вибір різних стилів на ринку величезний:

  • якщо зважитеся на святкування в мінімалістичному стилі, чорно-біле оформлення буде виглядати добре;
  • старовинні обряди добре поєднуються з мереживними, квітковими листівками;
  • молода пара з розкутим настроєм може обрати жартівливий варіант.

Останнім часом популярними мотивами є фотографія нареченої й нареченого, зроблена на передшлюбному сеансі заручин або спільних пригод, що надає дуже особистий характер та змушує сім'ю та друзів зберігати її як сувенір.

Яку інформацію потрібно включити в запрошення на весілля

Імена молодих на першій сторінці заведено вписувати, але це не є необхідним елементом. Зрештою, друга сторінка містить детальну інформацію, тобто ім'я нареченого і нареченої, дату, час, місце проведення розписки та святкування. Останнім часом також розповсюджені модні вставки, де молоді інформують, що вони хотіли б отримати разом із побажаннями та, можливо, якій формі подарунків вони віддають перевагу. Попри креативні ідеї, пам’ятайте про старше покоління, для якого ця найважливіша інформація повинна бути представлена максимально чітко.

Крім того, ви повинні надати інформацію про те, чи чекаєте ви супроводжуючу людину та дітей. Якщо список ще не заповнений, ви можете замовити кілька запасних листівок без повного імені гостя, щоб ви могли заповнити їх після прийняття рішення.

Запрошувати людей потрібно за 3-4 місяці до події. Однак слід пам’ятати, якщо дата приходиться на сезон відпусток, варто попередити їх заздалегідь. Перш за все тому, що багато людей планують свою відпустку на півроку наперед. По-друге, це найгарячіший шлюбний період, тому краще першими прислати повідомлення, завдяки чому ваші шанси побачити гостя зростуть.