Щоб сучасний бізнес став більш успішним і прибутковим, необхідно обов'язково мати свій власний інтернет-ресурс і постійно його підтримувати в робочому стані: поповнювати новим контентом і просувати для збільшення потенційних користувачів. Можна використовувати digital агентство, щоб істотно спростити поставлену задачу і довірити її виконання професіоналам.

Компанія ILION пропонує цілий комплекс послуг в даній сфері. Це не тільки оптимізація просуваючих сторінок і збір семантичного ядра, але і розміщення статейних посилань, аналітична робота над технічним завданням, проведення аналітичної роботи та регулярної звітності, цілодобова технічна підтримка і успішне просування під пріоритетні регіони. Крім того, компанія забезпечить проведення таємного покупця і гарантоване написання відгуків, розміщених на офіційному сайті. Для замовлення seo-просування ресурсу потрібно надіслати онлайн-заявку, дочекатися проведення ретельного аналізу компанії, а також її конкурентів. Після узгоджувальної зустрічі двох сторін готується остаточна пропозиція і проект запускаєт свою повноцінну роботу.

Перевагою компанії «Іліон» є індивідуальна робота з кожним клієнтом і персональний розрахунок бюджету. Досвідчені фахівці ретельно аналізують роботу вашої компанії та виявляють усі слабкі місця, а також необхідні точки росту бізнесу. Для оптимізації процесу використовуються світові інноваційні методики і технології, а також ведеться ретельний контроль за якістю. Крім того, заявник отримує регулярні звіти про виконану роботу. Професіонали допоможуть вам виявити найбільш відчутні і перспективні напрямки для отримання переваги перед конкурентами, використовуючи тільки правові заходи і легальні методики. Компанія гарантує досягнення позитивного результату та пропонує постійного менеджера, який зможе забезпечувати проект повноцінною увагою і необхідною інформацією.