Жителі міста Житомир самі обирають, як вирішуватимуть житлове питання. Хтось замовляє будівництво будиночка у спеціалізованої компанії, інші вважають за краще витрачати гроші на вторинні квартири.

Але не забуватимемо і про третій варіант, який передбачає придбання житла в новобудові. Непоганим варіантом є РК «РІВЕР СІТІ», офіційний сайт https://river-city.com.ua/. Йдеться про комфортний об'єкт, що розташувався на Тетерівському бульварі. Це 6 будинків, а також центр дитячого дозвілля.

Приваблює цей РК своєю розвинутою інфраструктурою. Тут є над- та підземний паркінг, спортмайданчики та обладнаний пляж. Не забуватимемо і про закриту зону відпочинку, де є мангали. Квартири мають 1-3 кімнати, займають не менше 41 «квадрати».

Будівельні роботи у разі цього проекту виконує компанія під назвою «ІНТЕГРАЛ-БУД». Вона існує вже майже 20 років, вважається одним із найбільших українських девелоперів. Ви можете не хвилюватися, це справді надійний забудовник. Він передав в експлуатацію вже понад 70 об'єктів, отримав кількадесят престижних нагород. Об'єкти від даного забудовника є також і в інших містах України, наприклад, у Чернівцях чи Львові. Кілька об'єктів було збудовано у столиці Києва.

Зручне розташування як одна з вагомих переваг

Цей РК розташований у тихій частині міста. Ось чому для будь-якого покупця проживання тут буде зручним, максимально комфортним. Сукупна територія – щонайменше 1,6га. Крім шести будинків тут будуть і інші об'єкти. Серед таких відзначимо ігрові майданчики, і навіть центр дитячого дозвілля.

Це означає, що з представників підростаючого покоління з'явиться можливість активного розвитку та соціалізації. А також це дуже зручно для матусь, яким не потібно йти далеко з важкими колясками та шукати місто для відпочинку з дитино.

Звернімо увагу і на підземний паркінг. Йдеться про опалювальну зону, де є охорона. Отже, автомобіль будь-якого власника квартири буде під надійним захистом. На річці Тетерів є пляж, до нього можна дістатися пішки за 2 хвилини. У вас з'являється чудова можливість позагорати влітку на комфортних шезлонгах.