Життя підприємця непросте. Він не має впливу на багато рішень і подій, за винятком хіба що голосування на виборах. Замість цього він впливає на те, як він керує своєю компанією, яку цінність вона надає світові і як серед тисячі справ, які він повинен робити кожен день, вибирати правильні і в найкращому порядку. Компанія - живий організм, який не прощає помилок. А таск менеджер допоможе все тримати під контролем.

Чи зможе Бітрікс24 допомогти в продажах? Так!

Чи є система, яка замінить всі інші, які ви використовуєте щодня? Точно ні. Отже, приступимо до справи.

Бітрікс24 - що це і для чого?

Бітрікс24 - дуже велика система, творці якої, здавалося б, дуже прагнуть усунути кількох гравців, які створюють хмарні рішення для компаній. Office 365 або будь-яке програмне забезпечення для управління проектами, таке як TeamWork, можуть стати їх першими жертвами. Однак серцем і конкурентною перевагою цієї системи є CRM.

Всі комунікації з клієнтами в одному місці

Давайте наведемо приклад, так буде легше уявити. Припустимо, ви ведете сайт для бігунів. Ви використовуєте різні маркетингові рішення: фан-сторінка в Facebook, закриті групи в Facebook, інформаційна розсилка, чат на сайті, електронна пошта. Все спілкування, яке ви ведете з клієнтами, йде в одну поштову скриньку. Величезною перевагою Бітрікс24 є той факт, що з моменту підключення цих каналів вам не потрібно регулярно відвідувати фан-сторінку Facebook або Instagram або перевіряти інші місця, щоб дізнатися, чи є нові коментарі, на які потрібно відповісти. Система видає звуковий сигнал, щоб повідомити, що у вас термінові справи.

Ще одна сильна сторона цього рішення - можливості його конфігурації.

Конфігурація окремих каналів дозволяє:

  • призначати конкретних контактних осіб через цей канал;
  • призначити певну кількість розмов, які проводяться одночасно однією людиною;
  • перемістити людину, яка очікує відповіді, до іншого вільного працівника, коли ця людина зайнята.

Скріншот контакт-центру з усіма каналами показує величезні можливості цієї системи. Але коли ви додаєте аналітичні можливості Бітрікс24, ви отримуєте комплексну систему, яка може генерувати цінність.