Власники бізнесу часто шукають комп'ютерну програму, яка б позбавила їх від монотонної та трудомісткої роботи з ведення бухгалтерського обліку та розрахунків з податковими органами. Сучасна програма BAS, з якою ви можете ознайомитися за посиланням, задовольняє потреби різних одержувачів, адже вона має універсальність і відрізняється простотою використання. Це надзвичайно важливо, адже програма адаптована до чинних норм і є достатньо гнучкою, щоб відповідати вимогам максимально широкого кола користувачів. Ця пропозиція адресована як компаніям з повним бухгалтерським обліком, так і компаніям, які розраховуються за своїми рахунками у формі книги доходів та витрат або на основі фіксованої ставки податку.

Повна бухгалтерія

Ви будете вести бухгалтерські книги в компанії з однією або декількома філіями в будь-якій галузі, незалежно від того, чи ведете ви комерційну, сервісну чи виробничу діяльність. Існує навіть BAS АГРО Бухгалтерія. Ви також керуватимете складними бізнес-процесами.

Проста бухгалтерія

При розрахунках у формі ПДФО можна вести спрощений облік у будь-якій формі – податкової книги доходів та витрат, одноразових розрахунків, податкової картки.

Перевірка якості даних

Для вашої власної безпеки ви проаналізуєте основний зміст файлів незалежно від програмного забезпечення, в якому вони були підготовлені. Про будь-які порушення bas негайно сигналізує та вказує. Завдяки цьому надсилатимуться лише правильні звіти, що значно підвищує рівень безпеки фінансових та бухгалтерських послуг компанії.

Електронний документооберт

Ви керуватимете електронним документообігом на підприємстві. Ви швидко введете документи кошторису або зробите завдання. Також ви будете готувати фірмові листи з готових шаблонів, створювати архів листування або контролювати виконання поставлених завдань та внутрішніх замовлень. BAS Бухгалтерія онлайн все це пропонує і якісно підтримує.

Обмін інвойсів

Ви можете просто зареєструвати витрати онлайн (у пошуковій системі) і відправляти рахунки. Ви зможете контролювати та керувати доступом до документів та архіву. Підтримка універсального стандарту електронних рахунків прискорює роботу – замовники та підрядники можуть автоматично вводити їх у свої програми без додаткових затримок. Пропонована система bas є зручним інструментом для будь-якого підприємства.