Суші, безумовно, найпопулярніша страва японської кухні, відома не тільки своїми корисними властивостями, а й тим, що шалено красива, естетична. На батьківщині вважається, що суші мають виглядати ідеально, тому для їх приготування вибирають не тільки свіжі, але й гарні на вигляд продукти. Отже, ця страва підходить тим, хто любить посмакувати делікатесами, також, кому важливо розмістити ексклюзивні фото на фоні улюбленої страви на своїх сторінках у соцмережах.

У швидкому темпі сучасного життя майже неможливо створити шедеври на власній кухні. ТМ «Sushi Go» пропонує найкращі у Львові суші з безкоштовною та швидкою доставкою. Саме тут можна знайти різноманітні класичні, екзотичні версії, що задовольніть будь-які забаганки та смаки.

Важливі особливості закладу й кухні

Sushi GO - це можливість спробувати страви на будь-який смак, в будь-який час, адже можна не тільки взяти їх у дорогу, але й завітати до ресторану, зробити замовлення, скуштувати в атмосфері азіатського затишку, повного спокою, релаксу. Це новий, сучасний заклад, який, тим не менш, уже гарно зарекомендував себе оригінальними суші та ролами найвищої якості, зробленими професійними кухарами за авторськими рецептами шефа.

В «Sushi Go» найсмачніше та найунікальніше меню у всьому Львові, бо у ньому завжди присутні різноманітні шляхетні новинки. Воно включає як традиційні назви, («Філадельфія» де додається авокадо, тунець, «Каліфорнія» із лососем, сирні роли), так і делікатеси (роли з креветками, або вуграми) для справжніх гурманів. Для вегетаріанців теж є чим поласувати – до уваги клієнтів роли, в до яких додається найніжніший вершковий сир, загорнуті у листок норі.

Огірок, сир, тунець, яблуко, темпура класичний холодний – дійсно найширший та нічим не обмежений вибір. Тут завжди можна знайти улюблені смачні страви, бути впевненими в якості їх приготування. А зручний та сучасний формат "to go", тобто «на виніс», зекономить дорогоцінний час.

Тут швидко підготують все у зручній упаковці, щоб клієнти могли із задоволенням насолоджуватися вишуканими смаками японської кухні.