Доставка квітів - одна з найцікавіших і зручних послуг на сучасному ринку. З її допомогою легко перетворити самий звичайний день в казку, причому і для себе, і для адресата. Так чому ж сотні рядових громадян напередодні свят по-старому йдуть на ринки і «наворочені» салони? Тому що доставка квітів кур'єром до сих пір викликає недовіру, а безглузді чутки заважають відчути всі переваги сервісу.

Стереотип 1. Ось коштувала б доставка квітів дешево, я б замовив...

А вона і коштує не дорожче рослин в звичайних точках! Фірма https://roza.if.ua/ з багаторічним досвідом роботи давно встановили прямі зв'язки з постачальниками флори. Доставка квітів до обдаровуваного відбувається прямо з теплиці, оранжереї, складу. У всьому цьому дійстві не беруть участі перекупники, а самі служби роблять мінімальні націнки. «А як же транспортні витрати, напевно обходяться так само, як і букет?», - запитаєте ви. Ні в якому разі, фірми, у яких проходить доставка квітів безкоштовно тепер не рідкість, так що розраховуємося лише за дари флори. І зауважте - за приємними розцінками.

Стереотип 2. Яка може бути термінова доставка квітів, коли в місті пробки? Надійніше купити самому...

Доставка квітів цілодобово ведеться з урахуванням стану міських магістралей і погодних умов. І це все для кур'єрів не перешкода! У роботі вони користуються спеціальним маневреним транспортом, крім того - добре знають «обхідні шляхи», провулочки, вільні від перешкод дороги. Ви будете довше шукати доступний відкритий салон, ніж пройде доставка квітів! Переконайтеся в наступний раз під популярне свято, скажімо, 8 березня. Зверніться в компанію 101 троянда Івано-Франківськ за телефонами: +38(066)436-95-21 (Viber, WhatsApp) +38(096)436-95-21 +38(073)436-95-2.

Стереотип 3. Доставка квітів - роздолля для шахрайських операцій з поганими букетами / передоплатами

Подумайте самі - чи буде фірма з 5-7-10 річним стажем роботи ризикувати добрим ім'ям заради одномоментної наживи? Звичайно, недорога доставка квітів частіше передбачає передоплату, ніж розрахунок готівкою, що обережних громадян може бентежити. Але хороші сайти зазвичай дають на вибір відразу кілька варіантів оплати. Банківський рахунок, номер гаманця Вебмані, інші реквізити компанії завжди можна «пробити» в пошукових системах на предмет шахрайства.

Що стосується якості рослин - саме доставка квітів демонструє клієнтам, як виглядають по-справжньому свіжі дари флори. Кілька тижнів прекрасного виду і ніжного аромату для композицій від хорошого служби - не межа!