Перетворення звичайного будинку в креативний і неповторний простір досягається тільки завдяки багатій уяві і багатогранним творчим здібностям. У процесі комплексного облаштування приміщень житлового призначення особливе значення має декор житла, що сприяє ефективному відтворенню особливою атмосфери і кардинальній зміні стилістичної концепції.

Як облагородити житло?

Заповзятливі господині зможуть оцінити по достоїнству самобутню підставку для гарячого посуду, скомпоновану з пробок, яку можна сконструювати за допомогою залучення клею і канцелярського ножа. Оригінальним методом перетворення інтер'єрної зони послужать дивно красиві тканини, філігранно поміщені всередину рам для картин, завдяки яким можна вирішити наступні пріоритетні завдання, зокрема:

  • підкреслити індивідуальність і вишукані переваги господарів;
  • розставити акценти в кімнатному просторі;
  • додати свіжих яскравих ноток в загальне дизайнерське рішення;
  • втілити в реальність незвичайні творчі експерименти і задумки.

Експерти рекомендують робити ставку саме на тканину з об'ємними геометричними візерунками і використання тонкої рамки. На рідкість елегантно виглядають приголомшливі вішалки, призначені для ювелірних виробів на дерев'яній основі. Представниці прекрасної статі знайшли можливість облаштувати для себе сховище для сережок та кольє, а також інших важливих персональних приладдя, схильних стати в нагоді в повсякденному побуті.

Рекомендації по трансформації квартир і приватних будинків

Останнім часом професійні дизайнери почали активно задіяти натуральні матеріали при безпосередній обробці і меблюванні кімнат, що дозволяє привнести до вітальні, передпокою, спальні, дитячої зони неймовірну атмосферу природності.

Ефектний вигляд мають подушки, одягнені в старі трикотажні светри, які додатково прикрашені гудзиками. Вони стануть значущим атрибутом облагородженого інтер'єру в період настання холодних зимових днів, коли захочеться зігрітися і посидіти перед каміном з чашкою чаю або кави.

Застосування нестандартних способів в процесі декорування житла дозволить перетворити його в непорушний оазис підвищеного комфорту для всієї родини, друзів та гостей.