Під час запланованої поїздки на чорноморське узбережжя краще завчасно вирішувати житлове питання через оренду номера в елітному готелі з бездоганною діловою репутацією. Респектабельний і надійний готель Ruta Resort & Event Hotel в Одесі поза сезоном (з жовтня по квітень) стане оптимальним притулком для почесних гостей з усіх кінців світу, які прагнуть насолодитися п'янким курортним відпочинком.

Солідний готель як достойне місце для оздоровлення

Ультрасучасний готель, розташований в тихому і облаштованому районі великого мегаполісу-курорту, готовий радо зустріти нових постояльців, які будуть захоплені розкішною квітучою рослинністю, зосередженою біля нього. Унікальний готель, розміщений в крокової доступності до чудового пляжу і облаштований значущими інфраструктурними об'єктами, в тому числі:

  • аква-зоною з підігрівом і гідромасажем;
  • професійними спортивними майданчиками;
  • банкетними і конференц-залами;
  • затишними басейнами для плавання і релаксації.

Гості, які приїхали з метою оздоровлення, сімейного відпочинку, реалізації бізнес-цілей, будуть захоплені бездоганним сервісом. Шикарний готель має в своєму розпорядженні 300 номерів, ідеально адаптованих для комфортного проживання. Кожен затишний номер додатково оснащений супутниковим телебаченням, сейфом, телефонним обладнанням. Дами будуть в захваті від присутності в елітних апартаментах фірмової косметики з цілим комплексом м'якого банного приладдя та фена.

Переваги тривалого перебування на базі відпочинку Ruta

Абсолютно всі номери відрізняються присутністю грамотно обладнаної центральної кліматичної системи, а також великого балкона, з якого відкривається вишуканий вигляд на паркову зону і морське узбережжя. Постояльці готелю можуть скористатися ексклюзивними послугами SPA-центру, медичного центру, критого і відкритого басейну, а також тренажерного залу, боулінгу та тенісного корту.

Привілегії готелю нового покоління складаються в:

  • вигідній географічній локації на першій лінії Чорного моря;
  • площі комплексу більше п'яти гектарів;
  • присвоєнні легендарної нагороди «Блакитний Прапор»;
  • триразовому збалансованому харчуванні для постояльців по системі шведський стіл;
  • наявності дитячого меню з паровими стравами, розробленого зусиллями педіатрів і дієтологів;
  • неухильному дотриманні заходів безпеки в рамках налагодженого механізму протидії поширенню коронавирусної інфекції.

Вагомою перевагою конференц-залів є їх оснащення відповідно до сучасних вимог, що буде максимально привабливо для підприємців. Не можна упускати винятковий шанс організації першокласного відпочинку в елітному готелі з багатим штатом привітного персоналу.