Власний бізнес - це один з найнадійніших способів заробітку. Ви завжди будете самостійно визначати час своєї відпустки і вихідних, а також зможете забезпечити стабільний дохід для утримання своєї сім'ї. Реалізація наливної парфумерії є однією з цікавих та перспективних ідей. Продаючи духи на розлив оптом , можна поступово наростити базу постійних покупців, розширювати асортимент і покращувати сервісне обслуговування. Подібний вид бізнесу відрізняється високою прибутковістю та універсальністю, так як не дуже піддається моді і не залежить від сезонності.

Особливості роботи парфумерної компанії

Компанія Premier Parfum займається виробництвом парфумів для жінок та чоловіків, які реалізує на розлив. Вона співпрацює з оптовиками, а також дає можливість розпочати власний бізнес, оформивши франчайзинг. Компанія має десятирічний практичний досвід роботи в даній сфері і власні інноваційні напрацювання, які допомагають кожному підприємцю відкрити власний роздрібний бізнес наливної парфумерії.

Різноманітність каталогу

У великому каталозі розливних духів можна підібрати абсолютно різні аромати на всі випадки життя, а також для чоловіків і жінок різних вікових груп і смакових пріоритетів. Це можуть бути ніжні і м'які, вишукані і величні, теплі і свіжі, елегантні та солодкі, квіткові і трав'яні запахи. Торгова марка «Premier Parfum» постійно оновлює свій каталог і розробляє нові незвичайні аромати, які можуть зацікавити, як чоловіка, так і жінку.

Додаткові товари

В каталозі онлайн-магазина реалізується багато додаткових супутніх товарів і аксесуарів для наливних парфумів. Тут оптовики можуть підібрати і замовляти флакони різних форм і ємкостей, які необхідні для роздрібного продажу. Продукція може бути виконана з прозорого або затонованого скла, а також зі спеціального пластика. Флакони відрізняються зовнішнім виглядом і конструкцією, вони можуть бути оснащені якісним дрібним розпилювачем або мати інший механізм. Крім того, тут можна завжди поповнити свій магазин такими товарами, як мірний циліндр для розлива парфумерії та спеціалізовані амфори для надійного зберігання розливних духів.

Будь-який вид продукції з каталогу відрізняється високою міцністю, бездоганною якістю і асортиментом, а також стійкістю до механічного впливу.