Смак до прекрасного дитині потрібно прививати з самого раннього дитинства. Стиль дитини формується ще в дитинстві, тому дуже важливо навчити його правильно комбінувати речі. Гардероб дітей завжди набагато більший за батьків, адже за допомогою одягу вони можуть виражатись, а для них це надзвичайно важливо. Однією з невід’ємних речей дитячого гардеробу є вишиванка для дитини, це не просто одяг, а чудова можливість розповісти дитині про важливість носити українське та привити їй любов до батьківщини.

На сьогоднішній день вишиванка є модною та трендовою річчю. Її можна вдягати не лишень на державні та шкільні свята, а й легко вписати в звичайні образи вашого маля. Плекати любов до всього українського надзвичайно важливо, тим паче в теперішній ситуації. Якщо хочете розповісти дитині про духовні цінності свого народу, то яскравий одяг – це один з найкращих векторів.

Вишиванка для дитини – це, по суті, та ж сама доросла модель, але відтворена в мініатюрі. Прикрашають їх кольоровим національним орнаментом, за допомогою якого можна підкреслити індивідуальність кожного маленького українця.

Як купити ідеальну вишиванку?

Придбати етнічний одяг для своєю дитини – це не легка справа, адже серед безлічі кольорів та фасонів вам необхідно буде вибрати щось одне. Щоб купити ту річ, яка сподобалась вашій дитині, та в якій їй би було комфортно, мало просто перейти на сайт. Під час вибору необхідно враховувати величезну кількість факторів.

Обирайте одяг, виготовлений виключно з натуральної сировини, або ж моделі з комбінованим вмістом волокон. Автентичний колір вишиванки – світлий, але, не дивлячись на це, сьогодні на полицях магазинів можна без проблем знайти сорочки різних кольорів, вони допоможуть вашій дитині бути яскравішою.

Але не забувайте, що етнічна сорочка – це, перш за все, національний одяг, тому там обов’язково мають бути традиційні візерунки. Насправді весь орнамент, яким прикрашають національний одяг має своє значення, на дитячих сорочках використовують символи, які захищатимуть дитину. Для дівчаток вибір національних сорочок набагато більший, адже такий одяг можна прикрасити листям, квітами, пташками та іншими традиційними мотивами.

Не забувайте, що ви вибираєте одяг для дитини, отже комфорт має бути на першому місці. Одяг не має сковувати рухи, шви мають бути міцні та не врізатись в шкіру, а тканина повинна пропускати повітря.