автомобілі тойота

Багато людей не проти витратити гроші на власне авто. Сучасний ринок пропонує багато варіантів на вибір. Дуже популярними стали японські машини від бренду «Тойота», ознайомитися із ними можна на сайті https://toyota-st.com/.

Найкращий варіант – це співпраця з офіційним дилером бренду, який має великий досвід. У такому разі клієнти отримують повний цикл послуг.

Чому слід вибирати автомобілі «Тойота»?

Виробник із Японії відмінно зарекомендував себе на ринку. Багато покупців перш за все відмічають високу якість транспорту. Щоправда, ця перевага не є єдиною.

Автомобілі, які ви можете купити, надійні, довговічні. На вибір пропонується багато варіантів, які на 100% адаптовані під потреби конкретного покупця. Ремонтні роботи не будуть коштувати багато грошей, дуже просто купили будь-які аксесуари, якщо захочеться. Не будемо забувати про особливий дизайн. Він явно підкреслює особливий характер будь-якого авто «Тойота».

Серед інших переваг виділимо:

  • гібридне оснащення (виробник уважно ставиться до існуючих екологічних проблем)
  • можливість купити економічні версії
  • внутрішній простір продуманий до дрібниць

Якщо ви бажаєте придбати гібрид Yaris Elegant

Це одна із моделей від виробника «Тойота», на яку покупці звертають особливу увагу. Автомобіль yaris elegant є гібридом, який краще впливає на середовище навкруги, ніж дизельні/бензинові аналоги.

Зверніть увагу на двигун, який має об’єм 1,5 л. У нього 3 циліндри, що розміщені в ряд. Максимальна потужність ДВЗ складає 92 к.с. Виробник вирішив вибрати літій-іонні акумулятори. Гібридна система має сукупну потужність 116 к.с.

Land Cruiser Prado – авто, яке захоплює

Якщо за будь-якою причиною гібрид вам не до душі, можете звернути увагу на Land Cruiser Prado. Ціни на нього можна знайти у цьому розділі: https://toyota-st.com/models/land-cruiser-prado. Мова йде про дуже потужний позашляховик.

Основа концепції цього авто – це максимально комфортні умови для пасажирів, а також для водія. Не будемо забувати про ті можливості, що допомагають подолати дуже складні дорожні умови.

Що особливого у новій версії? Фактично це еталон системи гальмування, трансмісії та силових агрегатів. Екстер’єр виділяється за рахунок доволі жорсткої рами. Не будемо забувати й про деякі характерні риси, які допомагають підкреслити стрімкість автомобіля, його потужність.

Міць машини підкреслює доволі великий об’єм кузова та його рельєф, а також характерна радіаторна решітка.