Власники тварин знають, як важливо організувати для своїх вихованців правильне харчування. Скориставшись інтернет-ресурсом https://club4paws.com/category/cats, можна підібрати потрібний раціон для своєї кішечки, враховуючи її індивідуальні особливості. Для оптимізації вибору рекомендується використовувати доступний пошуковий алгоритм. Потрібно вказати вік тварини і її потреби. Вони можуть бути базові, спеціалізовані або селекційні. Також вказується тип корму: одні тварини віддають перевагу сухим видам харчування, інші люблять вологу їжу або ви хочете побалувати свого чотириногого друга якими-небудь корисними ласощами.

Асортимент кормів для кішок дуже великий та різноманітний. У каталозі представлений сухий і вологий раціон з куркою і телятиною, макреллю, кроликом і лососем. Їжа може бути в желе, соусі з овочами, індичкою, а також призначена для тварин з особливо чутливим травленням. Можна підібрати сухий корм для дорослих кішок з ефектом виведення шерсті або для підтримання здорової сечовидільної системи, а також для дорослих тварин, які були піддані стерилізації.

Система харчування для тварин CLUB 4 PAWS розроблена для того, щоб ваші тварини були завжди життєрадісними, активними, грайливими та здоровими. Фахівці кількох міжнародних компаній створили якісний і поживний корм, основним компонентом якого є м'ясний продукт. Завдяки комплексному складу і дотриманню всіх необхідних технологічних процесів, тварини, які вживають корм даного бренду, володіють блискучою шерстю і здоровою шкірою, так як корми обов'язково містять корисні вітаміни, мінерали, омега-3 і омега-6. Варто відзначити, що вся продукція компанії контролюється на всіх рівнях виробництва, а також обов'язково тестується фахівцями даної сфери виробництва.