Завдяки розвитку інтернет-мережі немає недоліку в інформаційних ресурсах. Будь-яка новина розлітається по світу в лічені секунди. Свіжі новини Луцька завжди можна дізнатися на міському онлайн-порталі. Для зручності користувачів і оптимізації пошуку, вся інформація розміщується за окремими розділами. Це такі напрями, як «люди», «поради», «новини», «життя», розділ «в центрі подій» та архівна інформація. Крім того, на порталі t1.ua завжди можна ознайомитися з новинами бізнесу, спорту, здоров'я, а також знайти корисні статті про ремонт, інтер'єр, проведення дозвілля і про автомобілі.

Особливості нових тролейбусів

Жителів міста Луцька зацікавить новина про те, що тролейбусний парк скоро поповниться новими сучасними машинами. Тролейбуси у кількості двадцяти дев'яти одиниць, починаючи з вересня місяця, почнуть виходити на міські маршрути. Вони відрізняються не тільки сучасним дизайном, але і необхідними інноваційними доповненнями. Кожна машина оснащена системою кондиціонування, а також спеціальними пристроями для підзарядки гаджетів. Нові транспортні засоби споживають мінімальну кількість електричної енергії, а також працюють в більш тихому та екологічному режимі, що істотно поліпшить комфорт кожного жителя Луцька.

Хто буде постачати сучасний транспорт

Важливо знати, що постачати нові тролейбуси буде компанія «Богдан Моторс», яка успішно виграла тендер і вже в кінці квітня підпише остаточний контракт. У документі зазначено, що машини для міста будуть поставлені в комплекті з усіма необхідними запасними деталями, а також обладнанням, що використовується для технічного обслуговування рухомого складу. Подібний підхід до вирішення проблем міста дає можливість покращити транспортне постачання і підвищити комфортність пересування лучан. Проект реалізується за рахунок фінансової допомоги від Європейського інвестиційного банку, який виділив необхідні кошти під мінімальну ставку, що становить менше двох відсотків.

Які програми очікують жителів Луцька

Про цю приємну новину розповів Григорій Недопад, який є заступником міського голови. Він також повідомив, що це тільки перший етап такого співробітництва. Наступним проектом буде отримання ще тридцяти сучасних міських машин. Причому, Луцьк отримає п'ять інноваційних тролейбусів, які будуть обладнані спеціальною функцією, що забезпечує автономний хід транспортного засобу.