На щастя сьогодні все частіше можна зустріти людей творчих, здатних мислити не шаблонами, але індивідуально, мати свій власний погляд на різні речі. Природно, для цих людей дуже важливо облаштувати життєвий простір таким чином, щоби він відображав їхню внутрішню сутність. Це може бути лаконічний і стриманий дизайн, в якому повністю відсутні зайві елементи, або навпаки - один суцільний креатив. У будь-якому випадку при облаштуванні житлового простору краще вдатися до допомоги професійного дизайнера.

Для початку можна подивитися портфоліо компанії Galkina Interior Design - галкіна дизайн, сайт galkinadesign.com. Тут представлені різні варіанти оформлення житлових приміщень. За фотографіями можна зрозуміти, в якому напрямку працює дизайнер, яким чином він використовує в інтер'єр предмети, як оперує колірною гамою. Треба сказати, що цей стиль більш підійде людям з добре розвиненим почуттям смаку, які тонко відчувають гармонію, оскільки при оформленні інтер'єру тут ретельно продумується кожна деталь, перетворюючи розрізнені елементи в єдину живу картину. Представлені в портфоліо роботи напевно припадуть до смаку людям творчим, здатним оцінити красу гармонійних композицій.

Як ведеться робота над новим проектом?

Перш за все дизайнеру важливо зрозуміти, чого ж хочуть власники житла. Спеціалісту доведеться враховувати думку всіх членів сім'ї, щоб ті могли отримати ідеальний для життя простір. Тому спочатку дизайнер розробляє кілька можливих варіантів, серед яких господарі можуть вибрати найоптимальніший. В даному випадку дуже важливо побачити цілісну картину, оскільки можуть знадобитися різні перепланування, що включають в тому числі демонтаж старих перегородок і створення нових.

На цьому етапі дизайнер вже чітко уявляє, як може виглядати те чи інше приміщення, як будуть розставлені меблі і які можна використовувати аксесуари. Залишиться тільки донести це бачення до власників квартири або будинку. Для цього створюються фотореалістичні зображення приміщень в різні ракурсах. Якщо господарів щось не влаштовує, виконуються необхідні поправки. Після схвалення проекту господарями створюється робоча документація і кошторис, після чого фахівці приймаються безпосередньо за реалізацію ідей.