Сьогодні для такої популярної послуги як квартирний ремонт львів є величезним профільним ринком. І хоча пропозицій ремонтних послуг в місті завжди багато, більшість потенційних замовників схильне віддавати перевагу популярній компанії «Кронос».

Чому фірма, а не самостійний ремонт?

До сих пір серед власників житла знаходяться люди, які вважають, що вони здатні виконати ремонтні роботи з належною якістю самостійно. Можливо, один квартировласник на десяток тисяч і дійсно може впоратися з подібним завданням. Однак, переваги звернення до професіоналів очевидні:

1. Відпадає необхідність шукати і купувати будматеріали.

 

2. Немає потреби і в покупці безлічі інструментів.

 

3. Мінімальна вірогідність неправильного монтажу та оздоблення квартири.

 

Навіть економія на оплаті праці майстрів при самостійному ремонті є вдаваною. Адже будівельні та ремонтні організації закуповують матеріали оптом, за мінімальними цінами, тому загальна вартість їх роботи «під ключ» виявляється не вище, а часто нижче, ніж при виконанні ремонту своїми силами.

Чому «Кронос», а не інша компанія?

Компанія «Кронос» має сучасне оснащення і налагоджені поставки оздоблювальних і будівельних матеріалів усіх видів, а кваліфікація працюючих в ній майстрів виключно висока. Фірма завжи «на відмінно» виконує ремонт всіх рівнів складності:

- косметичний (економ варіант);

 

- капітальний;

 

- євроремонти (індивідуальні проекти, розроблені дизайнером);

 

- ремонти класу «люкс», втілюючи в реальність найсміливіші дизарнейські ідеї.

 

На львівському ринку ремонтних робіт компанія досить успішно працює вже більше 7 років. За цей час за результатами діяльності організації ніколи не надходило рекламацій або претензій. Фірма «Кронос» – це швидкий ремонт за мінімальними розцінками і з гарантовано відмінним результатом. Винятків не буває.